Реклама / Ads
1| 5708 |24.01.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Чудесни условия за ски в Пампорово-Мечи чал, въпреки сухата зима

.
Условията за зимни спортове в Родопския ни курорт са отлични, работят 11 писти. Въпреки сухата и топла зима, в Родопския ни курорт условията за ски и сноуборд са чудесни. Към момента в Пампорово-Мечи чал работят 11 писти, които се обработват ежедневно и са в много добра форма.
 

Времето през последните дни е слънчево и приятно, а вечер температурите падат достатъчно за производството на изкуствен сняг. Имено благодарение на оръдията за изкуствен сняг, които покриват около 70% от ски зоната и ежедневните усилия, които се полагат за поддръжката на пистите, карането на ски в момента е възможно.

 

Курорта Пампорово е известен с отличните си условия за обучение в белите спортове, като предлага разнообразие от добре подготвени писти, както за начинаещите скиори и сноубордисти, така и за напредналите и поради тази причина е предпочитана ски дестинация от мнозина за поредна година.

 


.

 

Всички гости на Пампорово, които са си закупили лифт карта, могат да се възползват и от 15% отстъпка при посещение в новия модерен спа и уелнес център Body & Soul SPA Lounge, който отвори врати преди по-малко от месец в Пампорово и бързо се превърна в любимо място на гостите на курорта.

 

Тази събота, 25 януари ще бъде първият концерт от културната програма на Пампорово, а имено изпълнението на популярния дует „Димитър и Христо“. Станали известни покрай участието си в един от телевизионните музикални формати, дуото бързо се развива и вече има свои авторски парчета, както и страхотни аранжименти на популярни песни на български и чуждестранни артисти.

 

„Културен Афиш Зима 2020“ в Пампорово се реализира за първи път в курорта и всяка събота представя на сцената на най-голямата зала „Родопи“ в Pamporovo Convention Center водещи спектакли, театрални и музикални събития, сред който Камен Донев и неговата лекция „За народното творчество“, Тони Димитрова, група Акага и театралните постановки „Мъжът на жена ми“, „Тя, той и още двама трима“ и други.

 


.

 

Събитията се провеждат в новооткрития Pamporovo Convention Center в хотел Перелик с начален час от 20:45. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени предварително от Туристически център Пампорово, на рецепциите на хотели Перелик и Орловец, както и на място в залата преди събитията.

 

Актуална информация за работещите писти и съоръжения, както и атмосферните условия, могат да бъдат намерени в онлайн платформата на курорта на www.pamporovo.me или на 070017702 и автоматизираната „Сноутис“ система.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 28849 |01.01.2020 От 1 януари 2020 г. се променят условията за пенсиониране и минималната заплата . 3| 8644 |16.09.2019 Енергийни експерти: Тежките условия за АЕЦ ”Белене” отсяха само големите играчи . 0| 4629 |28.02.2019 Отлични условия за ски и сноуборд в Пампорово . 0| 6271 |05.06.2017 При какви условия ще плащаме за роуминг в ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads