Реклама / Ads
0| 5268 |06.04.2007 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Денталният туризъм у нас привлича гости от цяла Европа

.
„Зъболекарски услуги, които всеки може да си позволи”, с този текст германският ежедневник „Ди Велт” рекламира зъболекарската клиника „Дентаприм” във Варна, която е специализирана в областта на зъбни импланти и естетична медицина. В интернет на сайта на изданието има и кратко рекламно филмче за българската клиника, както и възможности за резервации on-line.
 
Авторитетният германски ежедневник „Ди Велт” рекламира зъболекарската клиника „Дентаприм” във Варна, която е специализирана в областта на зъбни импланти и естетична медицина. Клиниката се намира на българското Черноморско крайбрежие, във Варна, на няколко минути от комплекса „Златни пясъци”. Тя съчетава изгодните цени за пациенти с високото ниво на обслужване, отбелязва изданието, което предлага в интернет и кратко рекламно филмче за българската клиника, както и възможности за резервации on-line. „Ди Велт” дава възможност на своите читатели, които вече са ползвали услугите на клиниката, да споделят впечатленията си. Единодушно всички, които са били на дентален туризъм във Варна, изразяват възторга си от обслужването, някои твърдят, че
пациетът там може да се почувства като „цар”.
Това доказва, че наред с другите видове туризъм и денталният процъфтява с все по-бързи темпове в България в последно време.
Съчетанието на лятната почивка с разкрасяване и сдобиване с перфектната усмивка, става срещано явление и по нашите курорти. Така красивите бели зъби на телевизионните и кино звезди, вече на се нещо недостижимо и непознато за повечето туристи.
Денталният туризъм набира скорост и поради факта, че у нас подобни услуги са на сравнително по-ниски цени от другите европейски куророти.
С ново самочувствие, всяка година от страната ни отпътуват все повече чуждестранни туристи.
Всяко лято се появяват нови и нови специализирани зъболекарски кабинети, които предлагат такива естетични услуги.
В пика на сезона потокът от пациенти в тези зъболекарски кабинети и малки частни клиники не стихва. На необичайно ниските цени на зъболекарските и зъботехническите услуги, чужденците се сдобиват с висококачествени имплантанти, зъбни коронки, керамични фасети за сияйно бяла усмивка, прилагани в съвременната естетична стоматология.
Все повече клиники вече ги предразполагат и привличат с модерна и приятна обстановка.
Въпреки множеството слухове, че след влизането на страната в ЕС цената на стоматологичните услуги рязко ще скочи, това не се случи и България остава една от държавите в съюза, която предлага най-достъпно лечение в тази област.
Най-често пациентите са от Австрия, Германия, Швейцария, Англия и скандинавските страни.
Поставянето на един имплант с всички съпътстващи процедури струва около 1440 лева, в Германия и Швейцария цената се върти около 2900 лева, а в останалите клиники в България в зависимост от качеството струва между 1400 и 2300 лева.
Този тип туризъм започва да навлиза и във вътрешността на страната, но все още е нов за доста региони в България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4965 |02.03.2007 Образованието по туризъм все още не прилага международните стандарти . 0| 6354 |12.04.2007 Селският туризъм привлича с гостоприемство и битова атмосфера . 0| 5259 |18.05.2007 Екскурзоводите и Агенцията по туризъм в спор за промени в правилата . 0| 12371 |03.05.2007 Народни занаяти и троянска сливова ще привличат гости на изложение в Орешак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads