Реклама / Ads
1| 9233 |16.06.2014 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Déja Vu - вкусът на живота!

.
„Да си спомним вкуса на живота”, ни призовават най-новите апетитни вина Déja Vu, които се появиха на българския пазар! Позитивното послание на тази съвсем нова, но вече доказала се с качествените си вина серия ще бъде и посланието на лятото, което водещата българска изба „Домейн Бойар” изпраща на винените ценители и на своите почитатели.
 

Серията стартира с три вина от сортовете Совиньон блан, Шардоне и розе Малбек, които веднага привлякоха вниманието на специалистите и ценителите със своята сортова чистота и финес. Шардонето се отличава със своята богата плодовост и свежест, което позволява то да се пие, както с широка гама храни, така и като приятно разхлаждащо лятно питие. Само преди 1 седмица то спечели златен медал на най-големият конкурс за Балкански вина – Balkan International Wine Competition в битка с над 400 вина от Балканския полуостров, Централна и Източна Европа и Черноморският регион.

Совиньонът вече се определя от експертите като „явление” сред този сорт български вина и заслужено претендира да заеме водеща позиция в пазара, нещо което се гарантира и от добрата и достъпна цена на тези вина. Виното също спечели вниманието на експертите и се отличи със сребърен медал  Balkan International Wine Competition.



Само за два месеца „Домейн Бойар” успя да завоюва 4 златни и 11 сребърни медала от най-престижните европейски винени конкурси: Vinalies Internationales Paris, Mondial du Rosé Cannes, Mondial dе Bruxelles, Balkan International Wine Competition.

Един от медалистите е и розето от колекцията Déja Vu. И това не случайно, тъй като високите качества на виното спечелиха адмирациите на авторитетното жури на най-престижния конкурс Mondial du Rosé в Кан, което заслужено му присъди сребърен медал. За поредна година Кан събра най-добрите розови вина и световните експерти, които да ги оценят. На Mondial du Rosé, най-авторитетният конкурс в света за розе вината, жури от 55 експерти от 15 държави, дегустира 960 проби от цял свят, където доказаната българска изба “Домейн Бойар” триумфално спечели 1 златен и 2 сребърни медала.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 6428 |16.06.2014 Пирински: Бизнесът се страхува Борисов да не се върне на власт . 0| 6376 |15.06.2014 Акционерите на ЧЕЗ разпределят дивидент и правят сплит на акциите . 6| 6154 |15.06.2014 С 30% по-евтино летуване в Гърция . 8| 7334 |14.06.2014 Учен намери черни диаманти у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads