Реклама / Ads
0| 4363 |18.12.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Две дружества на ЧЕЗ станаха носители на приза на TRUE LEADERS

.
На официална церемония, проведена на 7 декември 2016 г. в София, „ЧЕЗ Електро България“ АД и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД бяха отличени с приза „True Leaders“, връчван от ICAP България за прилагани в дейността положителни бизнес практики.
 

Наградата на „ЧЕЗ Електро България“ АД получи Жанна Пехливанова – член на Управителния съвет и Директор „Корпоративни продажби“, в присъствието на над 230 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании.

 

Чрез наградата True Leaders“ се отдава признание на всички компании, лидери в своя сектор, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии /според официално публикувани данни/, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. Всички наградени компании отговарят на следните критерии: да са сред 300-те най–печеливши компании по  EBITDA за 2015 г., да са увеличили броя на своя персонал /2015 г. спрямо 2014 г./, да имат висока кредитна оценка /ICAP Credit Score  B2 - A1/ и да са лидер в своя сектор.

 

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси – ESMA, като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за четвърта поредна година отличава водещите компании в България с наградите True Leaders“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7034 |02.12.2016 Новият календар на Fibank е с артисти, носители на наградата „Икар” . 3| 6127 |18.01.2016 Десетки казанджии станаха богаташи . 0| 4985 |16.09.2015 Представители на бизнеса влизат в бордовете на държавните енергийни дружества

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads