Реклама / Ads
0| 5085 |14.07.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Евробет“ и „Интралот“ подписаха стратегическо партньорство

.
Бързото и иновативно развитие на „Евробет“ бе високо оценено от водещата международна компания „Интралот“. През април 2016 г. беше подписано предварително споразумение за ключово партньорство между българския и световния лидер в развлекателната индустрия.
 
На 15.06.2016 г. с Решение № 463, Комисията за защита на конкуренцията разреши на
„Интралот“ – ефективно да придобие 49% от „Евробет“. Вече е факт и последната
фаза – подписването на договор за бизнес сътрудничество между „Евробет“ и „Интралот“, което от своя
страна е една от най-големите сделки в родната развлекателна индустрия.

„Интралот“ е една от най-големите компании в световен мащаб, притежаваща богат опит и уникално портфолио от продукти. Пълноценното сътрудничество между „Интралот“ и „Евробет“ ще удовлетвори изискванията на българските играчи и ще предложи изцяло нови забавления на световно ниво. Ключов момент в историческото сътрудничество е разработването на непознати за България продукти, както по отношение на видовете игри, така и по начина на предлагането им и достъпа им до потребителите.

„Интралот“ притежава знания и успешни практики, които напълно съвпадат с визията на „Евробет“ – да разнообрази развлекателната индустрия у нас, като подобри услугите и предостави нови възможности на своите играчи. Подписването на сделката за партньорство между водещата международна компания „Интралот“ и лидера в числовите игри „Евробет“, съвпада с отбелязването на емблематичния за играта Еврошанс тираж 500, което означава 500 седмици или близо десет години на пазара. Компанията има повод за гордост, защото е зарадвала милиони българи със страхотни печалби.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5208 |07.04.2016 „Евробет“ пред стратегическо партньорство с „Интралот“ . 22| 6547 |24.07.2012 Плевнелиев: Селското стопанство е със стратегическо значение за България . 6| 6071 |04.10.2011 Бразилия очаква по-активно бизнес партньорството с България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads