Реклама / Ads
0| 5901 |23.01.2008 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Фиксирани телефони вече и от M-Tel

.
Едновременно фиксирана и мобилна телефония, и високоскоростен интернет предлага на своите клиенти от 24 януари M-Tel. Цената на комбинираната услуга е 19,90 лв. на месец с договор за 2 години и 29,90 лв., ако договорът е за 1 година.
 

Всичко, което трябва да направят, за да ползват M-Tel HomeBox, е единствено да включат своя домашен телефонен апарат и/или компютър към HomeBox устройството, което получават за ползване безплатно, ако сключат договор с фирмата за едногодишно или двугодишно ползване на услугата. Цената на пакета е 19,90 лв. на месец с договор за 2 години и 29,90 лв. на месец с договор за 1 година. Потребителите получават два телефонни номера от М-Тел – фиксиран и мобилен, които по желание могат да сменят срещу съответното заплащане. Те могат да се използват за изходящи и входящи обаждания. Посредством фиксирания си номер клиентите могат да говорят на конкурентни цени към национални фиксирани и към всички международни мрежи. Разговорите от HomeBox към фиксираните мрежи в страната са без първоначална такса и струват само 9 стотинки на минута за градски и междуградски разговори. Цените на международните разговори са едни от най-ниските на българския пазар и започват от 12 стотинки на минута. Освен това, всички потребители на M-Tel HomeBox получават 50 безплатни минути месечно към фиксирани мрежи в страната. Абонатите на M-Tel HomeBox получават и 200 безплатни минути месечно към 5 номера от групата „Семейство и приятели”. След изразходване на безплатните минути, разговорите към номерата „Семейство и приятели” ще струват само 9 стотинки на минута. В мрежата на М-Тел потребителите ще говорят за 18 ст./мин. Цената на обажданията към останалите мобилни мрежи в страната е 39 ст./мин. За да правят обаждания към мобилни номера, потребителите на HomeBox трябва да изберат префикс “9” пред избирания GSM номер.

img_8089.jpg

Високоскоростен интернет достъп със скорост до 3.6 Mbps и 5000 безплатни МВ на месец е третата възможност, която клиентите могат да ползват у дома с M-Tel HomeBox. „С М-Tel HomeBox Мобилтел предоставя на българския пазар едно изключително иновативно решение, съчетаващо в себе си няколко услуги. Благодарение на него, мобилният оператор поставя България сред първите държави в Европа, предложили на клиентите на комуникационни услуги възможността да „опитат” тази технологична новост”, каза Андреас Майерхофер, главен директор „Маркетинг” на Мобилтел.

Услугата M-Tel HomeBox стартира в над 60 населени места, сред които София, Пловдив, Варна, Русе и Велико Търново. В следващите седмици предлагането на услугата ще бъде разширявано като тя ще се предлага в над 150 населени места - Бургас, Благоевград, Банско, Враца, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Ямбол и още много други. Frognews.bg

img_8084.jpg
 снимки Вяра Йовева

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5515 |22.01.2008 НАП маха стъкла от гишета. Демонстрира прозрачност . 0| 5710 |22.01.2008 Кризата на азиатските борси продължи и днес . 1| 5155 |22.01.2008 Качествен контрол на стоките вече става и по интернет . 0| 5108 |22.01.2008 Прогнозират 10 % ръст на вложенията у нас през 2008 год.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads