Реклама / Ads
41| 10380 |08.10.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Руската IDC, свързана с ”Газпром”, строи ”Турски поток” в България зад паравана на саудитска компания

.
Георги Георгиев от БОЕЦ
РАЗГНЕВЕТЕ СЕ! Руската фирма IDC свързана с ”Газпром” строи ”Турски поток” в България зад паравана на саудитската компания ”Аркад”. Това разкрихме БОЕЦ и Биволъ в наше разследване на място. На обекта край с. Макреш нямаше НИТО ЕДИН български работник, НИТО ЕДИН представител на българската държава, няма строителен надзор!
 

Към момента този "проект" ни струва към 4 МИЛИАРДА ЛЕВА (при официално обявени три милиарда). По груба сметка руснаците прибират по 10 000 лева на линеен метър за полагането на тръбата в земята.

 

В същото време от документите, с които БОЕЦ разполагаме става ясно, че същата руска фирма, която прибира по 10 000 лв., за да зарови метър тръба, "плаща" на Община Брусарци по 10 (десет) стотинки за квадратен метър наем за своята база разположена на територията на общинският пазар в градчето! Решението е взето единодушно от ОС, доминиран от ГЕРБ и кметицата на ГЕРБ.


БОЕЦ и Биволъ видяхме на място разбитите улици от тежката техника на "строителите", като при опита ни да се срещнем с представители на руската фирма бяхме нападнати от руски охранител във военна униформа.


С едната ръка руснаците прибират по ДЕСЕТ ХИЛЯДИ лева на метър, с другата "плащат" по ДЕСЕТ СТОТИНКИ на метър! Това е най - дребният детайл в схемата на този колосален грабеж. Атанас Чобанов разкрива, че и европейски пари са "усвоени", за да може Борисов да изпълни поръчката на своите господари!


За Путин и Ердоган - 4 МИЛИАРДА, за пенсионерите - 50 лева милостиня.
В събота в 13.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани се събираме в Брусарци, за да зададем своите въпроси и да спрем грабежа.
"Турски поток" - новият "Росенец"!
В следващите дни ще публикуваме серия документи, от които ще разберете как Борисов плаща дълговете на Пеевски към руската мафия с милиарди одрани от нашият гръб и защо стиска неистово властта!
РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!
Споделете и разоространете!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6784 |11.11.2019 Руската ВТБ Капитал се отказва да е акционер във ”Виваком” . 2| 5465 |05.07.2019 Петкова: Фирмите да се възползват от държавна помощ, свързана с разходите за енергия . 1| 5740 |19.10.2018 Манастирите в Атон изгубиха руската финансова подкрепа . 1| 5450 |25.10.2017 Китайци купуват 14.6% от ”Роснефт” с кредит от руската ВТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads