Реклама / Ads
3| 11800 |27.08.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Хелена сендс” грабна шесто отличие от ТУИ

.
Бойка Стоянова ( вляво ), главен мениджър на комплекса „Хелена ризорт
Снощи на тържествена церемония, за шести пореден път х-л „Хелена сендс" в Слънчев бряг бе отличен с най-високото отличие на световната туроператорска верига ТУИ. Призът бе връчен лично от от регионалния директор на ТУИ Детлер Хьоне.
 

Това е абсолютен рекорд в туристическия бранш, категорични са от германската агенция и обясняват, че „Хелена сендс” неизменно присъства в престижната класация, откакто е отворил врати през 2002 г.
Собственикът Младен Мутафчийски обясни, че това е единственият хотел от България сред наградените в света.

Наградите се присъждат след анкета на всички клиенти на туроператора след края на ваканцията. Сред отличените са елитни хотели и комплекси на Канарските острови, Доминиканската република, Египет, Турция и др.
Българският комплекс хотел неизменно е сред наградените заради грижата към клиента, разнообразните ресторанти с богата и изискана кухня, качеството на храната и обслужването. Сред плюсовете на хотела е и използването след пречистване на отпадъчната вода от душовете за напояване на зелените площи, както и специална детската анимация.


Успехът е страхотен и е заслуга на целия екип. Шест години успяваме да сме на върха, което е невероятно като се има предвид жестоката конкуренция и кризата, която се отразява и в туризма, заяви собственикът Младен Мутафчийски.

Призовете на ТУИ са особено ценни, защото се дават за „задоволство от обслужването". В това се включва отношението клиент-персонал през целия престой в хотела. Анкетните листове се попълват след прекараната почивка само от туристи. Проверяващи звена и служби нямат думата, за да не може да им се въздейства. По този начин оценката за хотелите е съвсем безпристрастна и обективна, коментират специалисти от бранша.

Хотелите в комплекса „Хелена ризорт" са построени преди 5 години в южната част на курорта Слънчев бряг. Изпълнени са в традициите на българската възрожденска архитектура. През 2003 г. комплексът бе обявен за сграда на годината. Известен е също с уникалните си СПА-центрове, външни басейни, ресторантите и забележителната колекция от произведения на известни художници и скулптури.

TUI Travel PLC е водещият международен туристически концерн с дейност в над 180 страни по целия свят, с над 30 млн. клиенти в над 20 емитивни пазара, с повече от 200 марки и над 48 000 служители в целия свят.
Наградата "TUI Holly 2008" се присъжда за 15-и път. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5163 |27.08.2009 БНБ и с нов подуправиел . 1| 5185 |27.08.2009 Сините нищят проблема със заплати и пенсии . 0| 5696 |27.08.2009 Плевнелиев прибира Пътната агенция под крилото си . 1| 5335 |27.08.2009 Чужденците заобикалят България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads