Реклама / Ads
0| 5630 |01.06.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

.
Лятото вече заявява присъствието си и ни радва със слънчеви дни. Знаете ли какво означава това? Точно така, време е за нови слънчеви очила KWIAT.
 

Колекциите за сезон лято 2018 впечатляват с уникални форми и разнообразни цветове. А за да бъде още по-хубаво, през целия месец юни всеки, който си купи очила KWIAT има възможността да участва в томбола и да спечели СПА уикенд за двама в петзвездния хотел Макси гр. Велинград и още страхотни награди.

 

В предложенията на KWIAT за 2018 г. можете да откриете изобилие от модели, като хита за сезона е формата тип пеперуда, която присъства, както при слънчевите очила, така и при диоптричните рамки.

 

 


Изключително актуални през тази година ще бъдат и очилата с футуристични форми като осмоъгълни и многоъгълни такива. Интересна е и заигравката с класическия авиатор, който тази година при KWIAT в еволюирал в няколко вариации – има такъв с двойна, олекотена метална рамка, както и скосени в долната си част модели. Наблюдава се и преплитане между кръглите очила и бъбреците, като бъбрековидната форма е заменена с кръглата, но двойният мост се запазва.

 

 

В колекциите на българския бранд присъстват райета, брокат и преливки. Брокатът е сред хитовете тази година, като за първи път е поставен и върху матов метал. Цветовете са синьо, лилаво, червено и зелено. Интересна новост е и релефната пластмаса, тип „шкурка“. Изключително актуална е и прозрачната пластмаса, която се появява както в мат, така и в гланц. През 2018 година много модерни са сивите огледални стъкла. Появява се и нов наследник на актуалното розово-златно, а именно ябълковото златно (apple gold).

 

 

Това е напълно нов цвят в стъклата на слънчевите очила за 2018г. Освен познатите ни огледални стъкла, през тази година новата тенденция са полупрозрачните стъкла, които имат и лек огледален ефект. Такива стъкла се срещат дори и със зелен оттенък. Въпреки че са полупрозрачни, те са с поляризация, 100% UV защита и са от Клас А, както и всички стъкла на слънчевите очила KWIAT. Всички тези модерни и стилни очила на KWIAT ви носят със себе си и възможност да спечелите СПА уикенд за двама в хотел Макси, гр. Велиград и още изкушаващи награди. Можете да се включите в томболата до 30.06.2018, като изпратите имейл, съдържащ снимка на касовата бележка за покупката на очила KWIAT, номера на модела на очилата и оптиката, от която са закупени на имейл адрес marketing@kwiat.bg. Пълните условия на играта и оптиките, които се включват в нея можете да видите тук: https://kwiat.bg/bg-kupi-kwiat-prez-m-yuni-i-specheli-strahotni-nagradi

 

 

 

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8340 |09.05.2018 Проф. Овчаров: Нечии интереси пренасочиха „Струма“ през разкопките . 1| 6823 |02.03.2018 Връчиха наградите ”Златна мартеница” за принос към българския бизнес . 4| 6001 |28.02.2018 Връчиха годишните награди „Инвеститор на годината“ . 12| 10732 |22.01.2018 Петролната асоциация ужасена от източени милиони през митническата система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads