Реклама / Ads
0| 4707 |01.02.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кандидатите за ръководители на полети с улеснен прием на документи

.
BULATSA стартира от 1 февруари пролетната сесия за набиране на кандидати за ръководители на полети с улеснен прием на документи. Изпитите по английски език вече ще се провеждат не само в София, но и във Варна и Бургас, съгласно заявеното предпочитание. От миналата година BULATSA предостави възможността на кандидатите, които не притежават валиден сертификат за нивото на владеене на езика, да се явят на безплатен тест.
 

Желаещите да станат ръководители на полети трябва да преминат успешно шест етапа – подбор по документи, тест по английски език, тест FEAST (FirstEuropean Air TrafficControllerSelectionTest) в две части, проверка за медицинска годност, практически упражнения на симулатор и заключително интервю.

 

Задължителни изисквания към кандидатите са висше образование – с минимална образователна степен „бакалавър“, без значение от специалността, и добро владеене на английски език.

 

За завършилите в чужбина е предвидена възможността да представят удостоверенията, издадени от Национален център за информация и документация, до приключване на процедурата по подбора, а не както беше до сега -в началото.

Крайният срок за подаване на документи за пролетната сесия е 20 април. Кандидатите подали документи след тази дата, ще бъдат включени в следващата сесия на подбора, която ще се проведе през есента.

 

Обновената платформа за кандидатстване ще предостави възможност на подалите документи, да следят текущия статус и насрочените дати за явяване на конкретен етап от подбора чрез индивидуалните си акаунти. Повече информация можете да получите на сайта BULATSA - www.bulatsa.com.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6808 |31.10.2016 Над 400 кандидати за ръководители на полети в BULATSA . 0| 5258 |27.07.2016 Air France отменя полетите си от и до София . 0| 5069 |16.07.2016 Отменени полети в Турция заради метежа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads