Реклама / Ads
0| 9868 |18.02.2010 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Mr KING ни завъртя главите! Новото парче на Коцето с нов ултралуксозен клип

.
Е, най-накрая ще видим „Кой е Mr King!” Най-дългоочакваният сингъл в историята на „Пайнер” се оказа именно новото парче на Константин – Mr King.
 
Певецът, който вече всички определят за Mr King на попфолка, дълго обещаваше да направи нов самостоятелен хит, който хилядите му фенки с нетърпение очакват от поне 2 години.
За новото парче се говори буквално от месеци, като подробностите Mr King пускаше на час по лъжичка. На въпроса „защо”, Mr King отговаряше – „Парчето е хит и искам феновете да очакват клипа с нетърпение, защото такъв не са виждали!.”



Относно клипът – Mr King дълго мълчеше и само пускаше коментари, че ще бъде най-якият, който някога феновете на фолка и попа са гледали, че ще е достоен за MTV. Е, специалистите, които са виждали кадри от него гарантират, че е прав. Кадрите са продуцирани от куриоза в заснемането на музикални видеоклипове – Сашо Моллов, който е специализирал с Холивуд и Ню Йорк. Mr King бележи неговият дебют в този жанр, не за друго, а защото Моллов бил впечатлен от концепцията за Mr King. Музикалните критици вече се изказаха и определиха клипа като изключително успешен.



Парчето ще бъде официално представено довечера и обещава да струпа стотици хиляди пред телевизорите. Кадрите определено ще бият повечето от световните хитове, а ефектите и сюжетите са направени по последните тенденции в бранша, коментира Моллов.



В парчето можем да видим богато разнообразие от пищни секси мадами с различна националност, който съблазняват Краля с танци върху ултраяки и уникални за България мотори, еротични движения в джакузи и какво ли не. За един от кадрите са използвани специални димни ефекти, които тепърва започват да се използват в американското кино. Такива са големите кубове лед с добавки, замразени при специална технология до минус 180 градуса. При досег с вода те пускат богата пара. По време на снимките при температура навън от минус 13 градуса, вътре горещото полуголо тяло на „Мис България Вселена 2009” Елица Любенова се къпе в топла пара, а меката струя вода пада бавно по всички нейни извивки … истинска еротика и красота!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5543 |18.02.2010 Строим ударно АЕЦ "Белене"? . 0| 4864 |18.02.2010 Асоциация се прецели в сивата икономика у нас . 1| 4952 |18.02.2010 Найденов: БСП спекулира с мораториума за заменките . 0| 5219 |18.02.2010 МВФ инспектира българската икономика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads