Реклама / Ads
2| 20584 |19.04.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Комплекс „Язовир Крапец“ в Стара планина съперничи на езерото Тахо в САЩ по красота и комфорт. Идете и вижте

.
Комплекс ”Язовир Крапец”
Никой не вярва, докато не го види. „Ела и виж“, е девизът на стопаните на комплекса „Язовир Крапец“ в Стара планина, на 2 километра от селата Прелом и Малиново и на 17 км от град Севлиево. Водната площ заема над 1800 декара, а целият комплекс около 2500 дка.
 

Природата в района е зашеметяващо красива, заради което американски гости сравнили почивната база за туристи с превърналите се в легенда условия за отдих край езерото Тахо, между щатите Калифорния и Невада в САЩ. Не, не е пресилено. Разликата е само в големината, но комфортът е същият, както и условията за риболов, почивка, туризъм, велотуризъм и пр. В гората около язовира има разнообразни гъби - манатарки, печурки, булка гъба, а самият язовир е богат на различни видове риба и е със свободен достъп за риболов. До него се стига през село Малиново по път, извеждащ право до водоема.


.
Комплексът край язовира ви очаква

 

Рибата, която ще ви предложат да хапнете е висш пилотаж в кулинарното изкуство. Шаран, толстолоб, бял амур както и редица други сладководни риби правят менюто предизвикателство и за най-големите познавачи.


.

В комплекса "Язовир Крапец"

 

„Ела и виж“ не е просто рекламен слоган. Комплекса предлага луксозно изпълнени и обзаведени фамилни къщи. Верандите са обърнати към язовира и създават уникална атмосфера за пълно релаксиране. За децата са създадени всякакви забавления: пързалки, катерушки, люлки, водни колелета и пр. Както се казва: сипете си нещо приятно, седнете в шезлонга и се радвайте на децата и природата.

Има и всички условия за един успешен и вълнуващ риболов. Няма значение дали сте начинаещ, аматьор или майстор на въдицата. Това е вашето място!

Списъкът на удоволствията е дълъг. Фитнес, сауна, пътеки за туризъм, ползване на лодка и спортни предизвикателства.


.
Езерото Тахо в САЩ

 

Механата ви очаква и… кой каквото му душата поиска.

Ловеч е на 20 километра, близо за също Габрово и Плевен.

И нещо важно: осигурена е услугата Drink And Drive.

Може да се разказва още, но най-добре е да отидите и да се уверите на място. Няма шега – наистина е фантастично.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11338 |27.05.2020 Балнеология в условия на COVID-19 - възможно в СПА комплекс ”АТА”. . 14| 7644 |08.01.2020 ”Руският” комплекс ”Камчия” дължи сериозни суми за данъци и такси . 4| 11625 |13.12.2019 Вършец и СПА-комплекс АТА се превърнаха в туристически и балнеоложки хит . 7| 11230 |08.08.2019 Свиленград се похвали със стратегически инвеститор от САЩ, ще прави невиждан развлекателен комплекс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads