Реклама / Ads
4| 5418 |10.03.2010 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Летим София-Виена-София срещу 69 евро

.
Източник: Вяра Йовева
Австрийските авиолинии (Austrian Airlines) пускат шест нови полета седмично по дестинацията София-Виена в лятното си разписание от 29 март 2010 година.
 

Така заедно със своя партньор "България Ер"  компанията ще предлага общо 38 полета между двете столици и 10 полета Варна-Виена седмично. Промяната в разписанието се допълва и от нови, по-атрактивни цени: най-евтиният двупосочен билет София – Виена ще струва 69 евро с включени летищни такси.

В допълнение "Lufthansa" предлага 41 полета от София до Франкфурт, Мюнхен и Дюселдорф в лятното си разписание, а SWISS осъществява всекидневни полети по маршрута София-Цюрих. Така "Lufthansa", "Austrian Airlines" и "SWISS" обслужват общо 87 самостоятелни полета от и за България, което позиционира "Lufthansa Group" като най-големия чуждестранен авиопревозвач в страната.

Клиентите могат да ползват координирани връзки в глобалната маршрутна мрежа на превозвачите от Групата при пристигането си във Виена, Франкфурт, Мюнхен, Дюселдорф и Цюрих. Възможността за използване на комбинирани билети, при които полет на авиокомпания от Групата в едната посока може да бъде комбиниран с полет за връщане на някоя от другите, увеличава допълнително гъвкавостта и позволява на пътниците да избират измежду по-голям брой полети.

От началото на тази година екипите за продажби на "Lufthansa", "SWISS" и "Austrian Airlines" са обединени в един. Пасажерите вече могат да се възползват и от програмата Miles & More за всички полети на трите компании. Превозвачите от Групата разработват и други общи услуги, които ще бъдат въведени до края на годината. Заедно с bmi (British Midland Airways) и Brussels Airlines, Lufthansa Group сега предлагат полети до общо 254 дестинации в 101 държави в цял свят.

Новата интегрирана структура ни позовлява да предлагаме още по-ефективни услуги за нашите клиенти. Това заяви Филип Нордфелдт*, новият мениджър на "Austrian Airlines" за България и Македония. Новият подход, заедно с изгодните цени по дестинацията София-Виена, ще спомогне да увеличим значително присъствието и на пазара в региона.

Разписанието на "Austrian Airlines" включва и 11 честоти седмично по дестинацията Скопие-Виена, а "SWISS" осъществява четири полета от македонската столица до Цюрих. По този начин компаниите предлагат с 40% повече места в лятното си разписание до двете държави в сравнение с капацитета от миналата година.

* Филип Нордфелдт е роден през 1972 г. в Швеция. Завършва икономически науки в IHM Business School в Стокхолм. През 2003-2007 г. е мениджър на "Austrian Airlines" за Швеция, а от 2007 до 2009 г. отговаря за дейностите на компанията в Гърция. От началото на тази година Нордфелдт е мениджър на австрийския авиопревозвач за България и Македония.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5595 |26.02.2010 ГЕРБ поведе със 7:0 срещу Тройната коалиция . 4| 4817 |13.02.2010 Microsoft в акция срещу пирати . 0| 6356 |26.01.2010 Рекламираме в ЕС само срещу регистрация по ДДС . 0| 5179 |12.01.2010 НАП в акция срещу обороти ментета и скрити печалби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads