Реклама / Ads
0| 6875 |28.03.2012 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Наближават годишните награди на Recommended Agency Register

.
Светът е в рецесия. Под влиянието на икономическата криза, всички сектори на бизнеса остават с намалени комуникационни бюджети. Въпреки това, големите играчи знаят необходимостта от екламирането на своя бизнес. В такъв момент, независимият регистър Recommended Agency Register (RAR) оказва голямо влияние върху избора на рекламни, ПР или маркетингови агенции.
 

RAR наблюдава работата на рекламни агенции в Обединеното Кралство и цяла Европа, като общият им брой е десетки хиляди. Основната разлика между Recommended Agency Register и многото други организации, оценяващи рекламни послания, видео- клипове или цветово съчение на дизайни, е че жури в RAR са самите клиенти, ползвателите на рекламата. Оценява се удовлетвореността им от всяка една комуникационна агенция- дали и колко пъти са възвърнали капиталовложенията от кампанията си, постигнали ли са целите си, дали всичко е било в срок, качеството на изпълнение, оценка на обслужването, кои са силните им страни и т.н.

Годишните награди на Recommended Agency Register са „черешката на тортата” на рекламния бизнес и се чакат с огромен интерес от всеки по-голям рекламодател по света, който иска да знае на кого да повери рекламния си бюджет. От публикуваните хиляди агенции, малко са онези, на които регистърът дава титлата „препоръчана агенция” и те са разделени в 22 категории.

Родната компания ФЮЖЪН ДИЗАЙН /www.FusionDesign.bg/ стана първата българска рекламна къща, отличена от независимата отидорска компания. Тя получава статут на Препоръчана агенция за дизайн, печатна реклама, управление на събития и дигитални услуги, и попада в ТОП 10 в две категориипечатна реклама и управление на събития, което я поставя между номинраните за раздаваните от RAR призове „Най- добра агенция” (The Best agency).


ФЮЖЪН ДИЗАЙН са първата препоръчана българска компания и втората в цяла Източна Европа. Статутът на препоръчана агенция дава на родната компания шанс да работи на европейския пазар заедно с едни от най-големите рекламни и маркетинг компании.

 

„Това е невероятно признание за нашата работа и съм изключително горда от отличието – споделя Директорът по Бизнес Развитие и Маркетинг Екатерина Димитрова. Щастлива съм да разбера, че партньорите ни оценяват така високо нашата работа. Тази година бе изключително успешна за нас и това се дължи на усилията ни към разбиране нуждите на клиентите ни и създаване на ефикасни рекламни инструменти- иновационни и некапиталоемки, на прекрасният ни екип и страхотните ни клиенти. Надявам се, че с тази оценка ще покажем, че в страната ни има български компании, които работят за своите клиенти на световно ниво.

 

Доказахме, че можем да предложим както висок професионализъм, така и умения за обслужване и партньорство, което да задоволи всички корпоративни изисквания. Радвам се, че и бутикови агенции като нашата, когато влагат усилия и страст в работата си, могат да успеят. Но преди всичко, тази препоръка е висока оценка за рекламният бизнес на България и талантливите българи.” – разказа още Екатерина Димитрова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6103 |09.12.2011 Министър Трайчо Трайков награди „Рефан” на „Произведено в България” . 2| 5158 |09.06.2010 ЧЕЗ поощрява лоялни клиенти с награди . 0| 5174 |21.05.2009 Все повече фирми изпращат годишните си декларации по Интернет . 12| 5468 |25.11.2008 Връчват 22 награди в туризма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads