Реклама / Ads
0| 5542 |17.05.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Напълно обновеният „Практикер“ – Велико Търново отвори врати

.
На 17 май, инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ във Велико Търново.
 
„„Практикер” вече е с удвоен асортимент, персонал и оборот и смело можем да кажем, че скоро се целим в утрояване на резултатите, откакто придобихме „Практикер” през 2014г. Всичко това е плод на една много силна и положителна настройка и работа в екип на много хора. Смятам, че Велико Търново заслужава този магазин и „Практикер” има бъдеще в този град.”, каза г-н Белчев, по време на церемонията по откриването.



    След малко повече от 5 месеца ремонт обновеният хипермаркет отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструираната си сграда, разширена с близо 2300 кв. м. Общата му търговска площ става почти 6000 кв. м., а резултатът е светъл, просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо. Жителите и гостите на града ще могат да избират от обогатен асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени те ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат над 80 служители.
    
Обновеният „Практикер“ отвори врати на познатия удобен адрес – ул. Магистрална № 17. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни. Реконструкцията на „Практикер“ - Велико Търново е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Лъки Строй 2011 ЕАД.

ЗА КОМПАНИЯТА
„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придоби целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 11 обекта от веригата в 10 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7704 |29.03.2018 Напълно обновеният „Практикер“ – Люлин отвори врати . 1| 6995 |27.03.2018 „Практикер“ удвои асортимента, служителите и продажбите си за три години . 1| 4541 |22.11.2017 Неков: За 25 години овцевъдството в България се е свило 10 пъти , въпрос на време е да изчезне напълно . 0| 5218 |09.11.2017 Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Шумен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads