Реклама / Ads
0| 6242 |18.12.2019 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

KWIAT - акценти за декември

.
KWIAT Exclusive 2020 е всичко, за което сте мечтали...
Аристократична е думата, която се роди в екипа ни при първата обща среща, на която представихме колекция 2020, която се състои от 5 тематични подлинии:
 

Sassy Glitter – за жени, които не се страхуват да изпъкнат сред сивата тълпа,

Passion Red – за страстните, свободни по дух дами,

Ultra Black – за любителите на класическите цветове и форми,

Hide & Seek за изкушените от оувърсайз модата,

Titanium Gods – защото металните рамки са на гребена на вълната, защото са леки, защото придават на визията ни усещане за изящество, което никога не е излишно.

 

Суетата ни кара да се грижим за външния си вид, да тренираме, да обновяваме периодично гардероба си, да поддържаме косата си... Толкова внимателни ли сме обаче, когато става дума за очилата, които носим?

 

Може би не си даваме сметка, но зле избраната за лицето ни рамка, би имала същия негативен ефект за стила ни както отдавна излязъл от актуалност модел дънки. Неправилен избор на форма на рамката, както и на цвят, ще ни направи с една идея по-малко привлекателни. Кой би искал това, за Бога!?

 

Old but Gold
Да носим една рамка години наред ни прави заложници на един и същи тренд. Не се страхувайте да опитвате нови/стари течения в модата. Хубавото е, че също като при шит по поръчка костюм, евъргрийн моделите са нещо, на което винаги може да заложите. Модата се повтаря, така че не трябва да изпитвате притеснения, ако харесате модел, който сте срещнали, гледайки ранните сезони на Приятели.

 

Искате да бъдете дръзки? Помислете отново
Имайте предвид, че екстравагантните форми и дръзките цветове не са за всеки. Малцина са тези, които могат да си позволят да носят ярко червена рамка... Не казваме, че пречи да експериментирате с авангарден стил, но следете добре реакциите на околните, те ще ви подскажат дали сте избрали правилно. Нестандартен модел би отивал повече на цялостна фънки визия. Просто казваме...

 

Офисният дрескод има значение
Да съобразите рамката с основния стил на обличане, наложен във фирмата ви, е не просто препоръчително, а задължително. Компанията ви държи на строго офис облекло? Артистичните овални рамки може би няма да се впишат толкова... Ако имате обаче подходяща за freelancer-ски ангажименти професия, като дизайнер, художник или др., нестандартен модел би акцентирал върху креативния ви натюрел.

 

Модел за всяка ситуация
Бизнес облеклото изпълва по-голямата част от деня ви, но в свободното си време обичате да разпускате в неформална среда? Очилата, които сте избрали за офиса, нямат място в нощния клуб, който ще посетите в събота вечер. Решението: подберете няколко различни като стил, но еднакво комфортни за вас рамки, които да комбинирате с подходящ за ситуацията аутфит.

 

Вижте повече ТУК

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4662 |25.11.2019 KWIAT - акценти за месеца . 0| 4107 |15.10.2019 KWIAT на SILMO 2019 . 1| 5032 |06.04.2019 KWIAT на изложението в Ню Йорк Vision Expo East . 0| 5796 |18.12.2018 Попсензацията DARA е новото лице на KWIAT

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads