Реклама / Ads
1| 7397 |23.09.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пътуване по време на коронавирус - възможно с АБАКС

.
Пандемията от COVID-19 напълно промени начина ни на живот. Свободното придвижване, с което свикнахме през последните години, стана трудно възможно, а неизвестността дебне зад всеки ъгъл. С пакета “Максимална сигурност” на компания АБАКС обаче почивката става напълно възможна дори в “ерата” на COVID-19.
 

Максимална сигурност без финансов риск на клиента е основният принцип, който води АБАКС. Те гарантират, че нито един потребител няма да загуби своите пари при резервация и няма да има допълнителни разходи, в случай на заразяване с коронавирус или пък влошаване на пандемичната обстановка.

 

Четирите стълба на спокойствието:

 

1. БЕЗРИСКОВА резервация
2. БЕЗПЛАТЕН PCR тест
3. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при наложена карантина
4. БЕЗ РАЗХОДИ при установяване на COVID-19

 

Само с 50 лева депозит се гарантира нулев финансов риск, а при наложено изискване на негативен PCR тест при пътуване се предоставя и безплатен тест в лаборатории Рамус, който е за сметка на компанията.

 

При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки).

 

Ако PCR тестът се окаже положителен, компания АБАКС гарантира 100% възстановяване на парите на клиента без удръжки, глоби или неустойки. При заразяване по време на пътуването пък разходите за лечение в болница се покриват според условията на застраховка “Помощ при пътуване - Травълър” (базова) на Евроинс.

 

Карантиниране на клиент е за сметка на предплатената вече почивка. Разходи за връщане – за сметка на АБАКС.

 

Условията са валидни за резервации направени в периода от 21.09.2020 до 31.12.2020, за всички програми на АБАКС, като могат да бъдат променени едностранно от АБАКС, без предварително предупреждение.

 

В края на октомври компанията пуска и два полета София - Тунис и два полета от София - Египет. Самолети ще потеглят към тези дестинации и от Варна, като АБАКС пуска по един полет от морската столица.

 

През ноември месец предстои и пускане на почивки до Йордания и Мароко.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6088 |04.09.2020 Информирай се навреме! Безплатно пътуване и преглед в болница Мемориал на 11.09.2020г. . 5| 7365 |25.07.2020 Създадоха маски, убиващи коронавируса . 0| 7531 |19.05.2020 Бранимир Ботев: Проблемите в туризма не ги докара коронавирусът . 5| 6374 |04.05.2020 Коронавирусът отложи даването на милиарди за патрулни кораби и бойни машини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads