Реклама / Ads
2| 4913 |29.11.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Нова модна колекция „рестартира” зимата в MAXSPORT

.
Зимата е на прага да завладее сезона. Заедно с това идва и моментът за „рестартиране” на адреналина и емоциите, на гардероба и екипировката за ски. Искате да демонстрирате перфектния завой на пистата? Да оставите старото яке в историята? Да изберете нов аутфит в алпийска атмосфера с чаша вино в ръка?
 
Тъкмо навреме магазини MAXSPORT правят всичко това възможно след като представиха новите колекции на най-известните световни брандове в зимните спортове.



Клишираният червен килим отстъпи своя монопол пред нетрадиционна снежна пътека в магазин MAXSPORT в София. На ревю по нея бяха представени най-емблематичните дизайнерски решения на лидерите в зимните облекла и екипи за новия сезон. Снежни декори, пенливо вино и диджей приветстваха гостите. От MAXSPORT „рестартираха” зимата с напълно обновен магазин в алпийски интериор, решен в дърво и камък. Красив бар и много повече простор са само част от обновленията при лидера в зимната екипировка. МАXSPORT зарадваха клиентите си и със специални промоционални предложения. Събитието се осъществи с подкрепата на Diners Club International First Lady.

Кой плете ски якета?

Радост за скиорите, които досега мечтаеха да облекат втора кожа и да чувстват пълна свобода по време на спускане. Първите индикации, че в бъдеще ски якетата може да останат в историята са дело на KJUS, които правят пробив в сферата на материите. Freelite е първото плетено ски яке в света, а моделът е носител на златната награда на ISPO AWARD 2017 в ски сегмента. Freelite осигурява пълна защита при различните метеорологични условия, като в същото време регулира температурата на тялото. Макар и плетено, якето от ново поколение, е с воден стълб 20 000 mm. Предлага се в три цвята за дамите и в три за господата, като и за двата пола има и ярки, и по-тъмни варианти.

Перфектното каране не е илюзия

Вдъхновени от Марли Райх, бивша състезателка по алпийски ски от Заафелден, Австрия, новите ски Atomic Cloud 12, ще задоволят перфекционистките. Дамският модел позволява лесно вземане на завоите и едновременно с това и дава стабилност и контрол. Mоделът изпъква с елегантен черно-бял дизайн и кожена горна част.
Atomic представят и новия си продукт от серията Redster. Иновацията се казва Servotec и  предоставя изключителна гъвкавост в завоите и максимална стабилност в скоростните участъци.

Юбилей по италиански

Зима 2017/2018 настъпва и с 20-годишния юбилей на VIST. Италианският бранд отбелязва повода със стилната колекция Ventinverni. Тя включва якета, панталони, пуловери, ски и аксесоари. Колекцията е в изчистени линии, издържана в тъмносиво и типично по италиански оплита погледа нетенденциозно, но с безкомпромисна класа.

За индивидуалистите

Volant, като доказал се лидер в производството на ски, се включват с възможност за индивидуални проекти -  гравиране на ски. За поредна година моделите им ще носят удоволствие при каране и отлично задържане на всякакъв терен, включително и върху ледени участъци.
Истинско изкушение е колекцията за децата на Ziener, която предлага качествени материи и същинска цветна еуфория с цитрусов характер. Каските за ски и сноуборд на немската марка Casco пък идват с голямо разнообразние от шарки и цветове, като  дамите могат да изберат дори и модели с камъни Swarovski.
MAXSPORT е официален представител за луксозни брандове като Atomic, Fischer, Völkl, VIST, KJUS, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Tecnica, Dolomite, Söll, Reima, Conte of Florence, Buff original, Casco, X-bionic, Holmenkol, Banana moon, Bobbies и др.

***
Основана през 2004 г. в град София, MAXSPORT е една от най-бързо развиващите се компании в областта на продажбите на спортна екипировка. В момента фирмата е пазарен лидер в сферата със стоки за зимни спортове. MAXSPORT е официален партньор и доставчик на Българската Федерация по ски и Български Олимпийски комитет.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4979 |23.09.2015 Парното поевтинява преди зимата . 4| 12922 |11.03.2014 Нова лятна колекция ще представи „Жени стил” в Париж . 0| 9244 |14.02.2014 В Превеза и зимата е лято, но на половин цена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads