Реклама / Ads
1| 5192 |18.12.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Новият зимен сезон в Банско зарадва врачанин с луксозен автомобил

.
Чисто ново луксозно „Ауди“ А3 зарадва Ивайло Тонов от Враца по време на откриването на зимния сезон в Банско в събота. 40-годишният мъж спечели автомобила в оспорвана битка в играта „Ловци на съкровища“ на Бъндеришка поляна.
 

24 сандъка с уникални награди бяха заровени под снега в Банско, а над 400 души търсиха своя късмет в надпреварата. С печелившия сандък с номер 4, Ивайло Тонов взе голямата награда – бяло „Ауди“.

 

„Имам бял автомобил, който веднага давам на съпругата ми и си тръгвам с бялото „Ауди“, каза щастливият участник. Ивайло бе подкрепен от сериозна агитка, приятели в Банско, които споделиха, че до последно се е колебаел дали да участва в играта. „Много съм щастлив“, разказа късметлията, който работи в частна фирма за производство на животински храни.

 

Три медальона и три монети, специално предоставени от Fibank, отидоха в ръцете на други шестима ловци на съкорища.

 

Дронът беше спечелен от Хюсеин от Якоруда, а едно от трите мобилни устройства от „М-тел“, отпътува към Македония. Общо три награди бяха спечелени от македонци, а една от кафе машините на „Нестле“ ще радва новия си притежател в Русия. Двама щастливци, изровили награди под снега, ще прекарат приказни уикенди в хотелското бижу на Банско „Кемпински Арена Банско“, а други двама ще се насладят на вечеря в ресторант „Коме Прима“ и на СПА центъра на хотела.

 

MAXSPORT предоставиха ваучери за покупки на една дама и на господин от Долни Чифлик, а сезонната карта за ски съоръженията на Банско Bansko Premium Card отиде в Иван от Свищов, който изрови сандък номер 1.

 

На уикенд в хотел „Стражите“ и в хотел „Мура“ ще се радват други двама ентусиасти, включили се в състезанието. „Карлсберг“ ще предоставят бира за цяла година на двама щастливци.

 

Откриването на сезона в Банско премина под звуците на купона, с песните на Криско, шегите на Део и прекрасна заря. В оспорваната игра „Влез в отбора на шампиона“ един срещу друг се изправиха отборите на Марк Жирардели и Фриц Щробл, като отборът на Жирардели поведе.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5503 |08.12.2016 Нов зимен сезон с две ски зони на цената на една . 0| 7016 |02.12.2016 Новият календар на Fibank е с артисти, носители на наградата „Икар” . 3| 5006 |17.11.2016 Банско официално стана Европейски град на спорта за 2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads