Реклама / Ads
2| 6688 |14.05.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Откриха голф сезонът в Правец с турнир за купата на "Домейн Бойар"

.
С отлично време и прекрасно настроение стартираха играчите в първия за сезона голф турнир в Pravets Golf Club – Domaine Boyar Golf Trophy, в събота, 9 май.
 
Формата на състезанието започна с шотгън в 10 часа, а играчите бяха разпределени в три дивизии според хендикапите им. За съжаление времето бе подходящо за игра само за първите 7 дупки, след това турнирът бе спрян поради гръмотевици. Но въпреки всичко настроението на играчите се запази, благодарение на приятната дегустация на новите вина на „Домейн Бойар” – FRUTINO, които голфърите опитаха докато чакаха времето да се подобри.

Винената компания е дългогодишен партньор на клуба от самото му създаване и е един от най-стабилните спонсори подпомагащи развитието на голфа в страната ни с вече осем организирани турнира.

В Дивизия А, най-добре се представи Любо Костов с 38 стейбълфорд точки, последван от Емил Марков с 36, а на трето място се класира Секретарят на Българската Голф Асоциация Сет Ъндърлууд с 34 стейбълфорд точки.

Победителите в Дивизия В - Ватко Бешлиев с отличен резултат от 40 стейбълфорд точки, последват от Мирослав Долапчиев на второ място с 37 и Бисер Денев с 36, който се класира трети.

В Дивизия С първо място с 42 стейбълфорд точки, купата взе Мартин Дановски, второ място бе отредено на Мариана Николова – 38 точки, а на трето място се класира Йордан Йорданов с 37 точки.

Награда за най-дълъг удар получи Любо Костов, а статуетка „Най-близо до флага” взе Ватко Бешлиев.

Победителите получиха награди от „Домейн Бойар” – селекция от наградените вина: Platinum Merlot, Elements Rose и Elements Sauvignon Blanc. Голф играчите, които спечелиха 1-во място в три от дивизиите ще представляват отбора на „Домейн Бойар” на Про-Ама на УниКредит Европейския Шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се състои на 12 и 13 октомври 2015 в Pravets Golf Club.

Евгени Харамлийски, изпълнителен Директор на „Домейн Бойар”, поздрави победителите и връчи наградите. Алън Рогът, Голф Директор на Pravets Golf Club от своя страна благодари на спонсорите за дългогодишното партньорство с клуба.



Денят завърши с коктейл, където всички участници опитаха новите реколти от вината Déjà vu, които съвсем скоро получиха престижни отличия на два от най-големите световни винени конкурси. Представени бяха и най-новите продукти на „Домейн Бойар”, първите вина с плодов сок - FRUTINO.

Серията от състезания Domaine Boyar Wednesday Series ще бъде възобновена и този сезон, началото ще поставим на 20 май, а голямата награда е членство в клуба, любезно предоставено от винената компания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7722 |05.08.2014 Откриха първия банкомат за биткойни в България . 0| 7466 |09.07.2014 Трима наши на Европейския шампионат по голф . 9| 7433 |05.02.2014 Откриха газ до Кнежа . 1| 7748 |23.11.2013 Голфът и модата са като дупе и гащи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads