Реклама / Ads
1| 6229 |12.07.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

С пълна пара продължават записванията за туровете на АБАКС

.
С пълна сила продължават записванията за самолетните обиколни турове, които се предлагат на пазара от най-големия български турооператор АБАКС. Те обхващат широк спектър от държави и туристически обекти и дават възможност с едно пътуване да се видят много места и забележителности.
 
Вниманието привлича екскурзията до Италия и Швейцария, с която се посещават Лугано, Женева, Монтръо, Лозана, Берн.
 
Екскурзията до Баварски Замъци и музея на Сваровски е не просто екскурзия, а приключение, пренасящо ви в приказна земя на рицарски битки, крале, замъци и любовни истории. Всичко това под величествения силует на Италианските и Австрийски Алпи.
 
Интересна дестинация с директни чартърни полети е Мароко - страна на хиляди контрасти. Тя привлича с любопитната си история и култура, вкусна кухня, разнообразието на релефа си и с приятния си климат – дълго и горещо лято, мека и влажна зима. Мароко е богата на аромати, контрасти, неочаквани изненади и нови познанства, пълна с пулсиращи спомени в автентичните медини и съхранените улички в градовете. Тя е модерна, бързоразвиваща се страна, на базата основно на туризма. Изключителна спокойна, страната е с тесни икономически връзки с ЕС. Тук се намират и най-красивите заливи на света – в Агадир. Той може да се похвали с температури, подобни на тези на Канарските острови, варират между 26-28º през август и септември и 21º през януари.
 
Не пропускайте да се възползвате от цялостните обиколки из Италия, Испания, Португалия, Швейцария, Франция, Австрия или Мароко.
 
Най-добрите оферти за обиколните турове на АБАКС може да откриете в офисите на оторизираните туристически агенции в цялата страна.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6619 |09.07.2017 Протестиращи искат пълна ревизия на кмета на Септември . 1| 6069 |07.07.2017 Над 120 държави приеха пълна забрана за ядрените оръжия . 3| 6319 |07.07.2017 Боевете в Хамбург продължават, полицията иска подкрепление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads