Реклама / Ads
0| 4072 |22.05.2019 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

В Пампорово посрещат месец юни с „Ден да детето“ и кампания по почистването на курорта

.
Лифтовете ще работят за туристите през уикенда, а в неделя ще бъдат безплатни за всички участници във вече традиционната кампания по почистването
 

На 1-ви юни по традиция отбелязваме „Денят на детето“, а тази година в Пампорово подготвят специална програма по случая. През целия ден всички деца ще могат да посетят и да ползват безплатно най-различни атракциони и развлечения в рамките на курорта.

 

От Пампорово АД канят всички малчугани на гости в „Туристически Център Пампорово, където през целия ден ще могат да се забавляват със стрелба с лък, скокове на батут, разходки сред природата и всякакви творчески игри и занимания на открито.

 

В центърът свободен ще бъде достъпа и до развлекателната „Стая за игри“, където  децата  до 14 години ще могат да ползват безплатно всички забавления на място като тенис на маса, джага, дартс, въздушен хокей, различни настолни игри и др., а най-малките  от 3 до 7 години ще могат да посетят специално обособения детски развлекателен кът и занималня.

 

Междувременно  всички деца от района на Смолян и Чепеларе на възраст до 14 години ще могат да ползват безплатно въжения парк и човешката джага пред хотел Орфей и да посетят екопътека Невястата, по чийто маршрут са изградени стена за спортно катерене, въжена градина и алпийски тролей, както и приключенски парк „Амзово“.

 

В неделния ден на втори юни, за втора поредна година в курорта, ще се проведе инициативата „Да изчистим Пампорово заедно“, в която се приветстват всички доброволци и любители на природата, които искат да помогнат за нейното опазване и защита.

 

Специално за всички доброволци, които се включат в кампанията, лифтовете в курорта ще работят безплатно, а целта на организаторите е да се съчетае полезното с приятното – почистване на планината съчетано с приятна разходка сред природата.

 

„Нека дадем добър пример на децата, като ги научим на отговорно отношение към природата и я запазим по-дълго за всички нас“ призовават организаторите. За всички жители на Смолян и Чепеларе, които искат да се включат в инициативата ще има организиран безплатен транспорт, тръгващ в Смолян в 9:00 от храм „Св. Висарион Смолянски“ и в 9:00 от площад Олимпийски в Чепеларе. За всички ще има бъдат осигурени чували и ръкавици.

Сборния пункт на всички желаещи да се включат ще бъде в 9:30 на плац Студенец.

През целия уикенд за всички туристи и гости на курорта ще работят ПВЛ 1 от “Туристически център Пампорово” до Студенец и ПВЛ 2 от Студенец до кулата Снежанка.

За допълнителна информация следете www.pamporovo.me и www.facebook.com/pamporovo.me

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5249 |09.05.2019 Росен Желязков: Отварянето на офертите за летището ще отнеме поне месец . 1| 4545 |04.05.2019 293 фалшиви бг банкноти са задържани от БНБ за първите три месеца . 0| 4011 |01.04.2019 Над 120 фрийстайл скиори и сноубордисти премериха сили на Пампорово през уикенда . 0| 4457 |27.03.2019 Най-добрите фрийстайл скиори и сноубордисти мерят сили на Пампорово през уикенда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads