Реклама / Ads
0| 8027 |12.04.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пещерска черпи с екскурзия в Слънчев бряг готини семейства

.
Богатството на българския народ са историята и многообразните традиции, които пазят трайни следи от различни епохи.
 

Традиции и празници, като Великден остават отпечатък върху нашето ежедневие и са важна част от живота и историята ни.
За италианците е грапата, за мексиканците е текилата, а за българите това е ракията, най-българската алкохолна напитка, наситена с традиционен характер и считана за неотменна част от трапезата. Така и емблематичната Пещерска Гроздова с характерния й мек и хармоничен вкус е дълбоко свързана с културно-битовите традиции на България.
Както пролетта облича природата в нова рокля, така и Винпром Пещера опакова ракията си в нов, по-изтънчен дизайн. „Стремежът ни беше не просто да осъвременим дизайна на бутилката и да му придадем по-елегантен облик, но и да я направим по-ергономична, по-удобна за хващане. Така насладата от “Пещерска” ще бъде не само вкусова, но и естетическа. Това е нашият жест към многобройните ни почитатели за великденските празници”, обясни изпълнителният директор на дружеството Иван Папазов.
Пещерска Гроздова, като ангажирана с българските традиции и мястото им в ежедневието на съвременния българин, стартира кампания под мотото „Покажи ни твоя Великден” и се радва да покани всяко едно семейство да участва във фотоконкурс. Кампанията цели да възроди традициите на българските празници и да ги предаде от старите на младите поколения.

Винпром Пещера призовава да развихрите фантазията си и да уловите автентично в снимка духа на Великден. Празникът наближава, а това е повод за много семейства да се съберат и заедно да поддържат традицията жива. Запечатайте един миг на семейно настроение. Нека авторската Ви снимка даде отговор на въпроса какво наричаме днес традиция в празника.
Фотосите ще бъдат оценявани от експертна комисия, а победителите да са в очакване на интересни и атрактивни награди, като най-голямата ще бъде семейна почивка в луксозен хотел на Слънчев Бряг.
Включете се във фотоконкурса като изпращате снимките до 27 април на velikden@peshtera.com или на facebook.com/peshterskagrozdova.
По-подробно за условията на кампанията може да се запознаете от сайта на Винпром Пещера и от страницата на дружеството във Фейсбук.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5315 |21.01.2011 Японци вдигат слънчева централа край Ямбол . 8| 5483 |24.11.2010 Еко колапс заплашва Слънчев бряг? . 5| 5946 |29.09.2010 ДЕЛА: Диневи ликвидират плажа в Слънчев бряг . 1| 6041 |09.08.2010 Данъчните целогодишно "абонирани" за Слънчев бряг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads