Реклама / Ads
9| 8836 |20.06.2013 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кр. Петков: България е в ликвидна криза от няколко дни

.
Кръстьо Петков
Пеевски е лице за мокри политически поръчки на Доган, смята политологът А. Тодоров. Проблемът сега е за морал; и да има милиарди от Европа, хората смятат, че и те ще бъдат разпределени в нечии много тлъсти джобове, смята социологът Мира Радева.
 

Проблемът не е за пари, проблемът е за морал, каза по НТВ социологът Мира Радева.

На 15-ти май в това студио сътворихме понятието Олигарски, напомни политологът Антон Тодоров и каза, че след като Пеевски бил завлякъл собствения си баща с 10 000 долара, нямало как да не се очаква да не завлече държавата. "Пеевски е от кохортата на Ахмед Доган, той е лице за мокри политически поръчки на Доган. Днес имаме повод да празнуваме, защото след Пеевски е уволнен и Ст. Стоименов, който е до президента, това е трета победа над олигархията. Вчера тази тройна коалиция назначи лицето Волен Сидеров за шеф на антикорупционната комисия", каза още Тодоров и напомни, че лидерът на Атака преди години е лъжесвидетелствал за събитията на АМ Тракия и си го е признал. Тодоров донесе и доказателство за това.

Щом г-н Орешарски не съобщи името на този, който предложи Пеевски, значи има притеснения; значи има и специални интереси, каза по темата  бившият синдикалист Кръстьо Петков.

Излишно е да говорим за каквато и да било икономиката при тази ситуация в страната; целият бизнес в България би трябвало да се крепи върху принципите за честност и почтеност. Трябва да се разбере, че тези, на които даваме да управляват са едни марионетки, зад които стоят кукловоди. как да им повярваме тогава, попита Радева. И да има милиарди от Европа, хората смятат, че и те ще бъдат разпределени в нечии много тлъсти джобове. Радева напомни, как ДПС е "обръщала палачинката" и през годините на прехода. Това е тежък конфликт на интереси, отчете тя.

Не става въпрос за някакви си милиарди, а за 15. Ако до края на август това правителство не преработи абсолютно калпавия проект за тези ресурси, България има опасност да загуби още една значителна сума, а никъде в момента няма готови пари. това се отнася не само до Орешарски и местан, те са си подредили живота. От няколко дни България се намира в ликвидна криза, каза Кр. Петков. Трябва ревизия на бюджета, актуализация и благоприятен заем, посочи той.

Тази непрекъсната политическа дестабилизация не цели ли някой да ни изкара от валутния борд и някои хора да се лишат от тежките си кредити, попита Радева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6801 |05.06.2013 Оливър Рьогл поема Райфайзенбанк-България . 19| 6377 |27.05.2013 България втора по спад на доходите сред държавите извън еврозоната . 1| 7174 |21.05.2013 България срещу европейската Директива за тютюневи изделия . 1| 5945 |19.05.2013 България участва на най-голямото хранително изложение в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads