Реклама / Ads
26| 14054 |17.01.2014 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пияни англичани размахват фалоси в България. ВИДЕО

.
Нова гавра със Слънчев бряг! Първият епизод на сериала вече е излъчен по английската телевизия Channel 4. Голи тела, секс сцени, повръщане, как със задника си да гръмнеш пиратка и дори хирургически операции показват англичаните в цял сериал за Слънчев бряг
 

След скандалния филм на ББС за пиянските оргии в Слънчев бряг, който взриви социалните мрежи в България, сега в Англия готвят цял сериал по темата, съобщава бургаският сайт flagman.bg. Първият епизод на продукцията е излъчен миналата седмица по английската телевизия Channel 4, а видеото вече се радва и на голяма популярност в Интернет.
 

Мини-сериалът, озаглавен „What happen in Sunny Beach“ (Какво се случва в Слънчев бряг) ще бъде от три серии по един час, като нов епизод е обещан за следващия четвъртък в прайм тайма на телевизията. 
 

Кадрите във видеото определено не са за пълнолетни, тъй като показват пълна голота, секс сцени, повръщане и дори хирургически операции. В първия епизод зрителят е запознат с няколко сезонни работници от Острова, които вече няколко години идват в курорта, за да набират хора за нощните партита в клубовете. На самите партита са показани скандални кадри с пиянство и оргии, които буквално засенчват филма на ББС.

Следващият епизод на сериала пък ще бъде концентриран повече върху самите туристи, които ще разкажат за своите преживявания и впечатления от лудото си българско лято. Засега филмът още не е станал популярен в България, но се очаква буквално да взриви социалните мрежи в близките дни. Припомняме, че предното подобно видео предизвика вълна от недоволство сред българите, а във Фейсбук дори бе създадена страница, която да брани честта на курортите ни. Тогава за броени дни страницата събра почти 20 000 харесвания, като в нея бяха публикувани множество снимки и материали, които показват английският разврат, плъзнал и по други курорти в Европа, пише сайтът Е-Бургас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5390 |01.07.2010 600 англичани "забравили" да платят данъците си у нас . 0| 6120 |29.03.2010 Излъгани с имоти англичани протестират в Банско . 7| 6678 |08.10.2008 Англичанин купи 150 изоставени къщи у нас . 0| 7362 |02.04.2008 Англичани правят голф игрище в село Драгичево

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads