Реклама / Ads
0| 4668 |07.06.2007 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Почивка на промоция? Може, на море през юни

.
След продължителните дъждове, макар и дългоочаквано слънцето най-сетне изгря. Стотици българи и чужденци хванаха пътя към морето за юнска почивка.Туристите са привлечени именно сега от ниските цени и спокойното летуване, което предлага този месец.Даниела Георгиева
 

Летувайки през юни, ще избегнете пренаселените плажове и възможността някой да поръси хавлията ви с пясък, да ви пръскат тичащите по плажа деца с вода или пък да сритате позиционирания почти върху вас съсед, както се получава в пика на сезона.
Юнските, както и септемврийските оферти, са много по-изгодни в сравнение с юлските и августовските. В дву или три звезден хотел в курортите Златни пясъци, Слънчев бряг или Албена цените за един ден варират около 30-40 лева. Ако в цената са включени храна и други екстри, се вдига до 80-100 лева. Това зависи и от звездите на хотела. За седем нощувки в Свети Влас в четиризвезден хотел пакетната цена е 167 лева. Офертите All inclusive в Елените и Несебър вървят около 50-60 лева. Същите екстри, само че в южните курорти, могат да се ползват за около 25-30 лева.
В борбата за клиенти отделните хотели предлагат и допълнителни услуги, включени в цената. Освен традиционните басейн и паркинг, на места се предлагат сауна, развлечения за децата и други екстри. Тези, които не могат да си позволят луксозните оферти на четири и петзвездните хотели, могат да намерят оферти от 6 до 15 лева в курортите Царево, Китен, Приморско и Поморие.

 
снимка Вяра Йовева


Предимство обаче на по-луксозните хотели е и фактът, че децата отсядат на половин цена или напълно безплатно.
Освен развлеченията в хотела, туристите могат да се насладят и на атракциите, които предлагат курортите. Ако сте с деца на море не трябва да пропускате така любимите на малчуганите аквапаркове. Можете да си направите и разходка с лодка или да се отпуснете в ръцете на някой морски масажист. Всичките тези приятни предложения вече могат да се ползват от туристите.
Освен това приятно място за отдих са и кафетата на плажовете, както и луксозните барове край брега, които привличат вниманието с екстравагантни разнообразни летни коктейли, събрани от цял свят.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 681 |30.03.2024 Какво да си купим от Кайсери и Аванос? . 0| 1001 |29.03.2024 Защо лаптопите на Apple превъзхождат конкуренцията? . 9| 13720 |27.03.2024 Икономистът Красен Станчев: Преминаването към еврото ще струва около 1 мрд. 200 хил. лв. . 11| 7204 |26.03.2024 Швеция може да участва в модернизацията на Българската армия с противокорабни комплекси, многоцелеви оръжейни системи и високоточни бомби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads