Реклама / Ads
0| 4736 |13.10.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Премиери на Citroen и Kymco откриха Автомобилен Салон София 2017

.
Автомобилен салон София 2017 стартира с важни дебюти както при автомобилите, така и при двуколесните машини. Citroen демонстрира офанзивата си в SUV сегмента с новия компактен С3 Aircross, а Kymco представя флагманския скутер AK550.
 

C3 Aircross направи своята премиера у нас веднага след изложението във Франкфурт. Автомобилът е с уникален дизайн, който се вписва перфектно в гамата на новите модели на бранда и притежава всички характеристики на здрав и защитен SUV, включително повдигнат пътен просвет, височина на позицията на шофиране, големи гуми и удължители за страничните огледала. Возилото се очаква да се превърне в един от основните играчи на полето на най-конкурентния клас в Европа, който залива и родния пазар. Интериорът е изцяло обновен като част от програмата Citroën Advanced Comfort и изненадва с още повече простор и индивидуалност спрямо останалите компактни модели на производителя. Моделът предлага широки възможности за свързаност, като е оборудван с редица технологии за улеснено шофиране в градска и извънградска среда. Накратко, новият SUV на Citroën предизвиква феновете на стила и приключенията да изпитат едно напълно ново изживяване.

 

Чрез партньорството с Rip Curl, чието име е синоним на сърф от 1969 г., Citroen предлага на любителите на този модел различна и технологична версия, подходяща за начин на живот, в който преобладават спорт, приключения, отдих, почивка и удобство. Тази философия кореспондира с марката Rip Curl, идваща от Австралия на няколко часа път с кола от легендарното място за сърф Cactus Bay. Водени от техните общи ценности, креативност и иновации, двете марки споделят същия ентусиазъм за приключения (които Rip Curl нарича „The Search“ в смисъл търсене на перфектната вълна), подканвайки потребителите да тръгнат на път „навсякъде, по всяко време”. Сътрудничество на Rip Curl и Ситроен вкарва Grip Control в гамата на C4 Cactus. Елегантно интегриран в центъра на бордното табло, регулаторът Grip Control дава достъп до пет режима на работа.

 

Новият Citroen C3 също прави своята първа поява по време на изложение в България. С повече от 170 000 продажби от лансирането си, той е истински успешен модел. Многофункционален, далеч от стереотипите, той е различен, модерен, атрактивен, пъргав, с приятни цветове и възможности за персонализация според вкуса на всеки клиент. От месец октомври, в гамата на С3 се предлагат и две специални бизнес серии, които включват в цената климатик, hands free Bluetooth, USB вход, фарове за мъгла и др.

 

Ползващ цялата експертиза на Ситроен, новият C-Elysee се прицелва в клиенти, които търсят просторен, модерен, триобемен автомобил със стилен външен вид и добро оборудване. Концепцията на модела е да бъде атрактивен и на достъпна цена.

 

Лансиран през 2013 г., второто поколение Citroen C4 Picasso е истински успех, с близо 390 000 клиенти, привлечени от неговия дизайн и изключителен комфорт. Новите модели на C4 Picasso претендират за още повече динамика. Те подчертават специфичните си характеристики чрез силно оформен и изразителен дизайн, с динамични линии и уникален светлинен подпис в предната и задната част.

С новия SpaceTourer, марката Citroen завършва проекта си и засвидетелства способността си за изкачване в по-висок клас в сегмента на вановете. Модерен и с изявен характер, Citroen SpaceTourer със своите 3 дължини и възможности за интериорен дизайн, дава нов отговор на потребителите с голямо семейство, много приятели, както и на бизнеса. Моделът се предлага с дизелови двигатели, последно поколение от семейството BlueHDi до180 к.с. и 400 Нм въртящ момент, при среден разход от 5.1 л/100 км и най-ниски емисии на СО2 в сегмента от едва 133 г/км CO2.

Oфициалният вносител на Kymco и Quadro за България, фирма Сенакс, представя на родните фенове на двуколесни машини 550-кубиковия скутер super touring АK 550. Машината предлага най-ниския център на тежестта в своя клас, осигуряващ стабилна основа за постигане на отлично пътно поведение. Мощността, с която разполага водачът на скутера е 55 к.с., които могат да се контролират чрез два отделни режима на движение. Част от оборудването на мотора е smart табло, което дава възможност за връзка с телефон. От него се приема информация за пропуснати обаждания и нотификации за потърсвания в социалните мрежи. Безключово палене, подгрев на ръкохватките и LED фарове допълват екипировката.

 

На щанда на Сенакс представена е швейцарската марка Quadro, която предлага компактни 3- и 4-колесни превозни средства с наклонено окачване, предлагащи изключително високо ниво на безопасност, комфорт и забавление. Всички машини на марката са оборудвани с патентованата система HTS Hydraulic Tilting System.

Технологията е единствена по рода си и използва хидро-пневматичен принцип на действие. Тя осигурява лесно и безопасно движение при на практика всякакви пътни и климатични условия. В по-голяма част от Европа моделите на Quadro могат да се управляват без наличието на специална категория за мотоциклет, но в България все още е необходима категория А.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3861 |03.10.2017 Откриха стрелба срещу влак в Германия . 2| 4432 |14.09.2017 Откриха фипронил в български яйца . 0| 3952 |11.09.2017 Откриха жив отвлечения Адриан, не е упражнявано насилие над него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads