Реклама / Ads
1| 6003 |02.11.2010 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Проверяваме сметките за ток онлайн

.
Близо 330 хиляди клиенти на ЧЕЗ проверяват сметката си за електроенергия онлайн всеки месец. Това показва статистика на компанията, съобщиха от ЧЕЗ.
 

От началото на годината сайтовете www.cez.bg и www.cez-rp.bg се посещават средно от около 540 хил. потребители месечно, което е 10% ръст в сравнение със същия период на 2009 година.

„С оглед на развитието на онлайн технологиите и все по-честото присъствие на интернет в живота на българите, компанията непрекъснато инвестира в подобряване на каналите за индиректна комуникация”, каза Кремена Стоянова, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България”.

От 1 ноември официалните уебсайтове на ЧЕЗ, www.cez.bg и www.cez-rp.bg, са с нов, още по-добър и удобен за клиентите дизайн. Предвид посещаемостта на отделните секции, освен по-добрата навигация нововъведенията са насочени основно към доразвиване на платформата за проверка на месечната сметка и по-висока защита на личните данни на потребителите.

Благодарение на направените подобрения клиентите ще могат да проследяват историята на месечните си фактури, а платените и неплатените сметки ще се различават и чрез цветова сигнализация. По този начин потребителите, които следят сметките си онлайн, ще бъдат допълнително улеснени и предпазени от пропускане по невнимание на плащането им.

Клиентите, които използват услугата „sms известяване”, ще виждат и тази информация в меню „Проверка на сметка”. Компанията напомня, че потребителите, които още не са се възползвали от възможността за безплатно известяване за просрочени плащания преди прекъсване на захранването, могат да го направят с sms на кратък номер 170077 (за 3-те мобилни оператора).

Като част от концепцията за модернизиране на услугите и общуването с клиентите ЧЕЗ е разработила и предлага 12 начина за безкасово плащане на месечната сметка за електроенергия. За още по-голямо удобство на клиентите си от началото на следващата година компанията ще разшири спектъра на индиректните си услуги, като даде възможност на потребителите да изберат да получават електронна фактура вместо старата сметка на хартиен носител. Така живеещите в Западна България ще си гарантират бърз и сигурен достъп до информацията за задълженията си на посочен от тях имейл адрес.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4922 |18.01.2010 Сметките за парното на софиянци - вече в интернет . 1| 6752 |06.03.2008 За 25 лева проверяваме наличността на позабравените бонови книжки . 2| 5994 |15.01.2008 Интернет сайт предлага "гражданска" от девет компании онлайн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads