Реклама / Ads
2| 5201 |06.02.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

REFAN с награда на германската икономика

.
За единадесети път Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) връчи награди на фирми, допринесли през последните дванадесет месеца за развитието на българо-германските икономически отношения. Д-р Рюдигер Хьобен-Щьормер, президент на ГБИТК, връчи отличието в „отворената категория“ на Рефан България, тъй като „производителят на парфюмерия и козметика е дарил през 2014 г. сума на обща стойност близо 47 000 евро за храни, учебни пособия, за домове за сираци, училища и фондации в подкрепа на спорта и за културни събития”.
 

Наградата на Германската икономика на „Рефан България” цели да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения и да мотивира компаниите за делови контакти с немски партньори. Жури от високопоставени представители на Посолството на Германия в България, Германската агенция за инвестиции и търговия Germany Trade and Invest, Института за пазарна икономика, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, ГБИТК и Консултативния съвет „Индустрия“ към ГБИТК определиха призьора – фирма „Рефан”.

 

Това е поредното отличие за козметичната фирма, която наскоро получи за втори път наградата на Forbes Business Awards – този път за качество и бе обявена за Компания на годината. Малко преди това "Рефан България" получи и най-върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти”. Тя е единствената българска фирма, носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Наред с това най-популярната козметична българска марка – Refan, е носител и на наградата за най-добър български франчайзинг в Европа за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество. Напълно заслужено „Рефан” е сред най-награждаваните родни фирми, защото със своите над 500 бутика в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6119 |16.01.2015 Refan със специална награда за качество от Forbes . 5| 6529 |30.10.2014 "Рефан България" с най-престижната европейска награда за качество в Париж . 0| 5703 |03.07.2014 EAU THERMALE AVENE с награда за козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D! . 1| 6326 |07.04.2014 IN REFAN VERITAS!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads