Реклама / Ads
0| 4327 |12.12.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

REFAN отново със „Златно сърце“, този път - за подкрепа на спорта

.
За трети път на официална церемония в хотел Хилтън връчиха годишните награди „Златно сърце”. За втори пореден път Кавалер на престижния приз стана козметичният лидер „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД.
 

Миналата година фирмата  бе премирана за своето добротворчество в категорията „Цялостна социална отговорност и благотворителна дейност“ за приноса си към множество здравни, културни, образователни  и социални кампании. Тазгодишното  отличие показа широкия спектър на филантропската дейност на собственика на REFAN Ангел Попов – в категория „Спортни инициативи“.

Наградите „Златно сърце“ за благотворителност и корпоративна социална отговорност на сп. Business Lady са публична и емоционална инициатива, чрез която се казва „огромно Благодаря“ на бизнесмени с огромни сърца. REFAN безспорно заслужи повторното си награждаване, особено ако се съизмери големината на компанията, приходите й и процентното съотношение на средствата, дарени за добри дела.

В областта на спорта спомоществoвателството на пловдивския бранд е с изключително широк спектър. Фирмата повече от десетилетие подкрепя българския спорт и спортисти, сред които Федерацията по аеробика, младите футболни надежди на Пловдив, световната вицешампионка по шах Виктория Радева, шампионатите по снукър и по спортни танци и редица други.

 

В последните години спорсорството на REFAN прехвърли границите на България. Пловдивският концерн подкрепи най-големия турнир по футбол в Испания Powerade Cup за юноши, родени през 2004 г. и 2005 г..  Не бяха забравени и малчуганите на България.Докато татковците им гледаха по телевизията Европейското първенство по футбол,фирмата даде рамо и на Купа "София".Най-мащабният  детски фуболен турнир в столицата  премина под егидата на инициативата UEFA RESPECT и с генералното спонсорство на REFAN. Това бе поредният жест на благотворителност, с който Ангел Попов подпомага развитието на детско-юношеския футбол в България и по света. За щедростта си към школата на Локомотив - Пловдив пък той получи благодарствен плакет от фенове. Застана и зад друг елитен български футболен клуб - Берое. Козметичният бранд подкрепи и най-масовия и престижен международен футболен турнир Evima-Refan Cup  и стана основен партньор и спомоществовател на „Евима Футбол Консултинг”.

 

Козметиката на REFAN, поднесена лично от министъра на спорта Красен Кралев,  беше заслужена награда и за грациите от Световната купа по художествена гимнастика „Sofia World Cup“.И този жест не е единствен към българската гимнастика от страна на пловдивския бранд. Той бе генерален спонсор и на Международен турнир по художествена гимнастика „Тракия къп“ и „Приз Мария Петрова“.

Всяка година в Пловдив с преклонение свеждат глава в памет на именития си съгражданин Стефан Попов - основател на козметична компания REFAN. В „Мемориален крос – Стефан Попов“ досега са взели участие над 4000 души на възраст между 3 и 75 години.

Не само за добрите си дела, а и заради изключителното качество на козметичните си продукти REFAN е сред най-награждаваните български фирми и е носител на най-върховото световно отличие в Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4457 |05.12.2016 Коледа идва по-рано с BLACK REFAN DAY . 0| 6321 |10.11.2016 Креативните идеи на REFAN – с отличие за устойчив франчайз модел . 0| 4873 |14.10.2016 Захарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads