Реклама / Ads
0| 5308 |20.09.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Рефан” подаде ръка за възраждането на още една голяма футболна школа

.
Българската компания за парфюмерия и козметикa REFAN подаде ръка на още една голяма българска школа - тази на Хебър - Пазарджик. Момчетата от академията, дала на България десетки известни футболисти, днес се сдобиха с чисто нова екипировка, осигурена от новия спонсор. Представянето бе направено на специална пресконференция, организирана от футболния клуб.
 

От този сезон в Детско юношеската  школа /ДЮШ/ на Хебър ще играят над 250 деца, които са разпределени в 12 отбора при 8 набора. По-големите футболисти ще се състезават към Софийска област, две гарнитури са на местно ниво - Пазарджик, а набор 2005 и по-малките - до 2010 - ще мерят сили с пловдивските тимове. Забележително е, че само преди година децата в школата на Хебър са били само около 60, а сега са с 200 повече.

 

 „Рефан България” ще бъде официален спонсор на ДЮШ на Хебър за следващите две години. Използвам възможността искрено да им благодаря. Надявам се да продължим да работим заедно и занапред”, посочи директорът на детската школа Спас Спасов.

 

Веднага след официалния брифинг на терена на стадион „Георги Бенковски” четири отбора от ДЮШ представиха новите екипи. Това бяха формациите - младша, набори 2004, 2005 и 2007 година. Освен екипировка, от козметичната компания осигуриха и подаръци за всички подрастващи футболисти, техните треньори, както и за ръководителите на клуба.

 

Фирма „Рефан България", която през тази година спечели безапелационно класацията "Любима марка на българския потребител", както и първите места в категориите "Българска марка", и "Козметика", подпомага школите и на футболните тимове Берое, Локомотив Пд и Пълдин Пд. През годините много футболни школи от цяла България са се  радвали на подкрепата на REFAN. Наскоро компанията за парфюмерия и козметика изненада шампионския набор на Ботев Пловдив, родени 2002-а година, с подаръци от хитовата серия REFAN Gold. Звездите на тима и героите от финала с Лудогорец - Станислав Шопов и Иво Казаков - получиха ваучери за покупка от голям магазин за техника, отново осигурени от REFAN.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 6248 |13.03.2015 М. Стоянова: БНБ е виновна за КТБ, Искров да подаде оставка! . 0| 7050 |04.03.2015 От Лондонско изложение „Рефан” поема към Обединените арабски емирства . 7| 9151 |29.01.2015 „Рефан” награди новата Playmate of the year Виктория Ананиева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads