Реклама / Ads
0| 4923 |20.05.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

REFAN с приз за най-престижна марка Best Brand Awards

.
На официална церемония в Националния дворец на културата, бяха раздадени традиционните награди за най-добра марка Best Brand Awards . Това е поредно признание за RRFAN, който наскоро бе отличен с наградата „Компания на годината” за глобален бизнес и стабилни позиции в световен мащаб и позитивен обществен имидж.
 
Козметичната марка е сред любимите и най-разпознаваеми от българския потребител, превърнала се във визитна картичка на България пред света като производител на парфюмерия и козметика, съчетаваща по уникален начин световните тенденции в бранша с българските традиции.

На бляскавата церемония телевизионната водеща и модел Марияна Маринова връчи наградата Best Brand Awards 15 на „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ за достижения в козметичната сфера. Наградата е заслужена, защото за 25 години на пазара „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ е дала шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен семеен бизнес в 50 държави на 5 континента. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика в 50 държави, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес,които предлага. Тези достижения й донесоха наградата за най-добър български франчайзинг в Европа.

Сред престижнте отличия на REFAN са трите награди на Forbes за „Развитие на семеен бизнес“, за „Проспериращ и устойчив бизнес“ и за “Качество”. Призовете за „Цялостна социална отговорност и благотворителна дейност – Златно сърце“ и за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” са поредно отличие за фирмата, която предлага разпознаваеми продукти на световно качество. За своя успешен франчайзинг модел REFAN е удостоена в Париж с най-престижната Международна европейска награда за качество, присъдена от Клуба на лидерите в световната търговия,както и в Барселона с Европейската  награда за качество и бизнес престиж -  Golden European Award 2016.

Отличените с престижната награда Best Brand Awards в 25 категории марки, наложили своето име на пазара, получиха специални подаръчни комплекти от REFAN . Целта на събитието е да поощри дейността на реализиралите успешен бранд. Ревюто на дизайнерката Жана Жекова, която също бе наградена, внесе нотка финес и красота в престижния форум.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5228 |25.03.2016 REFAN с престижна награда за международно признание . 0| 5623 |23.03.2016 Йордан Йовчев даде първия старт на тазгодишния крос на REFAN . 2| 8915 |29.01.2016 REFAN и Николета Лозанова отново наградиха новата Мис Playmate

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads