Реклама / Ads
1| 6119 |16.01.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Refan със специална награда за качество от Forbes

.
Ангел Попов с портрета на баща си и награди от Forbes
Новата година стартира с поредно отличие за „Рефан България”, която получи специална награда за качество от Forbes на четвъртата официална церемония Forbes Business Awards 2014, която се проведе в Кемпински Хотел Зографски.
 

Независимото и авторитетно 10-членно жури определи финалистите в конкурса „Бизнес наградите на Forbes България” в 8 кагегории. За престижните отличия се бориха 55 компании - големи дружества и малки с голям потенциал за растеж, подали 90 кандидатури.

 

Това е второто отличие, което Forbes връчва на „Рефан”. Поредното отличие за „Рефан България”, която бе обявена за Компания на годината в края на 2014 година, е напълно заслужено - фирмата се гордее с над 500 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес, които предлага. За четвървековния си юбилей “Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни със своите над 2000 продукта, базирани на природни формули, дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес.

 

„Рефан” изпрати една успешна година, която й донесе най-върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти”. Тя е единствената българска фирма, носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Наред с това най-популярната козметична българска марка – Refan, е носител и на наградата за най-добър български франчайзинг в Европа за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество. С удоволствие президентът на „Рефан” Ангел Попов се засне с почетните отличия, като не пропусна да сложи и портрет на своя баща – Стефан Попов – основател на фирмата и на стратегията за проспериращ мениджмънт и продукти, както и на благотворителността в полза на обществото.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6529 |30.10.2014 "Рефан България" с най-престижната европейска награда за качество в Париж . 0| 5704 |03.07.2014 EAU THERMALE AVENE с награда за козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D! . 1| 6326 |07.04.2014 IN REFAN VERITAS! . 1| 6683 |18.11.2013 Банско взе световна ски награда в Кицбюел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads