Реклама / Ads
1| 8594 |28.11.2012 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Съпругът на Милянкова арестуван за секс бизнес с непълнолетни

.
Росен Чолов и съпругата му актрисата и манекенка Ирена Милянкова
Съпругът на станалата известна от сериала „Под прикритие” моделка Ирена Милянкова Росен Чолов, който беше арестуван преди два дни, е продавал и момичета на „Визаж”. 20 манекенки, част от които непълнолетни, проституирали за близкия до Маргините Росен Чолов.
 

Връзката между известната модна фирма на бившата миска Жени Калканджиева и запечатаната от ченгетата агенция FH1 бил именно Чолата. 41-годишният шеф на федерацията по ръгби бил известен на разследващите като „букърът на Визаж”. В ъндърграунд средите Чолов е сочен за човек на братята Красимир и Николай Маринови – Маргините.

По оперативни данни на разследващите Чолов дълги години работел като представител на модната агенция на Калканджиева, за която се твърди, че е спонсорирана от братята Маргини. Основна задача на Чолов била да промотира младите моделки на известни бизнесмени, пише "Монитор". Букът с момичета на „Визаж” обаче бързо набрал слава и затова била създадена новата агенция FH1. В нея влезли всички момичета на Калканджиева, които си направили пластични операции и вече нямали бъдеще по модните подиуми.

Заради връзките между двете агенции вероятно на разпит по делото да бъде привикана и самата Калканджиева, обясниха разследващите.

Красавиците първоначално били уговаряни да дефилират за модната агенция, а след това - склонявани от хората на Чолов да продават телата си на заможни и дискретни мъже и жени. На 41-годишния Чолов му е повдигнато обвинение за ръководител на престъпна група за набиране и склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация, съобщиха от спецпрокуратурата вчера.

Като помагачи на Чолов са обвинени 25-годишният му шофьор Пламен Кирилов от Кюстендил и 23-годишната Ралица Любенова от Русе. Според разследващите съпругът на Милянкова, изиграла ролята на компаньонка на боса на мафията Джаро в известния сериал, организирал сеансите на елитните проститутки. Момичетата били доставяни на богати клиенти в предварително уговорени хотели и частни домове в столицата. Били изпращани и в ловни хижи и вили из провинцията по желание на клиентите. Сред поръчителите на сексуслуги имало и чужденци.

До 4000 лева на нощ си изкарвали момичетата от агенция FH1, показва до момента разследването на специализираната прокуратура. Според държавните обвинители най-ниската цена за час ласки била 500 лева. Доста често обаче сумата скачала дори петорно, тъй като богати бизнесмени си поръчвали компаньонки за по няколко часа.

Друга опция хонорарът да се увеличи била това, на какви „екстри” е склонна да се съгласи наемничката, показва още разследването. Момичетата можело да бъдат поръчани за час, ден, седмица или дори месец. Освен хонорарите манекенките винаги получавали като странични подаръци най-различни бижута, часовници, кеш, а някои - дори и коли.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5397 |27.11.2012 Цената на топлото тръгва надолу . 23| 6244 |26.11.2012 Дянков: Искам хората да са добре не само по Коледа . 25| 6222 |24.11.2012 Без Дянков в Топ 19 на финансовите министри . 0| 6146 |22.11.2012 Пистите на Пампорово се "разгорещяват" от 15 декември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads