Реклама / Ads
0| 4694 |10.10.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Силно присъствие на азиатски автомобили на Автомобилен салон София 2017

.
Традиционно японските и корейски компаниите се радват на успех заради високата репутация на техните стоки, технологичните и ценови предимства. Infiniti и Hyundaiне само няма да изневерят на стила си, а ще изненадат с нови модели и иновативни решения на Автомобилен салон София 20170.
 
Японската марка за луксозни и спортни автомобили Infiniti ще представи изцяло обновения си седанQ50, заобиколен от актуалнатаси гамас компактните кросоувъриQ30 и QX30, спортното купе Q60 и големият седанQ70. Усъвършенстваният стилен спортист Q50 запазва елегантните си пропорции и атлетична стойка, и прави по-голямо визуално разграничаване между отделните версии на модела, включително вдъхновената от динамиката Red Sport 400.

В синхрон с новия външен вид, компанията  въвежда и нова структура на нивата на оборудване, както и редица иновативни технологии в подкрепа на водача и автономно шофиране.Обновеното Infiniti Q50 се предлага и с нови мотори, като най-голямо внимание предизвиква новият 3,0-литров V6 бензинов двигател с двоен турбокомпресор, който генерира максимална мощност 400 к.с.

На щанда ще блести и изцяло новото спортно купе Q60, което впечатлява със смелия си екстериор и стегнати мускулести форми. Задвижването е поверено на 3,0-литровия V6 битурбо компресорен двигател с мощност от 405 к.с. и 7-степенна автоматична скоростна кутия.

Корейският гигант Hyundai също ще привлече погледите на посетителите на автосалона в София. Изцяло новият кросоувърKONA с внедрени нови технологии, прави по-достъпнипремиум характеристиките за удобно и безопасно шофиране. Моделът се предлага с новият турбо бензинов мотор със 177 к.с. в съчетание със задвижване 4х4 за динамично и сигурно пътуване и е оборудван със системата Apple CarPlay за съвършена свързаност и модерни LED светлини.

Втората голяма премиера на щанда на марката ще бъде изцяло новият Hyundaii30 N. Той е първият модел от спортната серия N на марката, създаден от европейското подразделение на Hyundai, след множество тестове на легендарната писта „Нюрбургринг“. Новият i30 N е най-бързият модел на Hyundai - 2,0-литровият бензинов турбодвигател се предлага в два варианта на мощност - с 250 или 275 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия.

Атмосферата на щанда ще се наелектризира допълнително и от IONIQ- първият автомобил в света, предлаган в три версии с електрическо задвижване - Hybrid, Plug-In и Electric.Триото за първи път се събира заедно на изложбен подиум у нас. IONIQ Hybrid съчетава високоефективен бензинов двигател с електромотор, за да осигурят мощна работа с по-малък разход на гориво и по-ниски емисии.

IONIQ Electric е първият изцяло електрически модел в гамата на Hyundai и позволява шофиране до 280 км с едно зареждане. IONIQ Plug-In съчетава най-доброто от двата свята - с превключване на електрически режим той може да измине до 63 километра изцяло на ток. Двигателят с вътрешно горене пък осигурява необходимото спокойствие за дълги пътувания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5084 |08.12.2015 Застраховките на автомобили ще се сключват и онлайн . 13| 5558 |18.04.2015 Кофти! Няма да имаме завод за цели автомобили, каза Лукарски . 26| 12352 |24.11.2013 Сатър! Газовите уредби на автомобилите - незаконни !

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads