Реклама / Ads
0| 5308 |17.12.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Ски зона Пампорово ще бъде достъпна в по-голямата си част от 19 декември

.
От днес стартира новата онлайн платформа на курорта
 

При изключителни мерки за безопасност и стриктни противоепидемични мерки от 19-ти декември ще бъде достъпна по-голямата част от ски зона Пампорово. От няколко месеца насам в Пампорово тече сериозна подготовка за сезон зима 20/21 с всичките му условности, а от дружеството гарантират, че ще направят всичко необходимо за здравето и сигурността на клиентите си през целия сезон.


.

Снежните условия в курорта са добри за средата на декември, а навременната реакция и използването на метеорологичните условия за производство на изкуствен сняг в края на ноември позволяват да бъдат отлично подготвени и отворени писти №1 – Язовира, №1А – Байпас Малката стена, №6 – Туристическа, №10 - Дельово дере, №11 – Картола, №12 – Стойките. Работи се усилено и по подготовката на ски зона Мечи чал и има голяма вероятност тя също да работи от 19-ти декември, като информация ще бъде анонсирана допълнително.


.

Едно от основните нововъведения и цели на Пампорово АД през този сезон и следващите няколко години е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта с цел улеснението и безопасността на клиентите. Ето защо от днес стартира новата онлайн платформа на www.pamporovo.me, където освен да намери актуална информация за курорта, всеки ще може директно да си закупи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги и да организира престоя си в Пампорово бързо и лесно.

 

Закупените онлайн лифт карти, ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални „pick-up” устройства, където чрез сканиране на уникален QR код, без всякакъв физически контакт, клиентите ще получат своята лифт карта. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат лесно да бъдат презареждани онлайн.

 

Любителите на белите спортове и зимната планина ще могат да се възползват от специални промоционални цени до 27-ми декември включително. Целодневната лифт карта в периода ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете, а ски пакет с включена лифт карта и ски оборудване ще бъде на цена от 62 лв. за възрастен и 38 лв. за дете.

Запазват се промоционалните периоди за лифт картите в дните от 11-ти до 15-ти и от 18-ти до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 година. Въвеждат се два нови вида лифт карти – за младежи до 18 години и за лица над 65 години. Нов атрактивен продукт в продажба ще бъде лифт карта със ски оборудване, при който клиентът реално ще заплаща стойността на лифт картата и ще получава в добавка оборудването на символична цена.

 

И през този сезон на разположение на всички посетители ще бъде Туристически център Пампорово, където освен съдействие и информация за курорта, гостите на Пампорово ще могат да се възползват и от различни алтернативни услуги и активности, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

 

Всички актуални оферти и новости в курорта можете да следите на www.pamporovo.me и в социалните канали Facebook и Instagram, където Пампорово присъства активно с разнообразни кампании и последни новини. А на телефон 0700 17 702 да получите актуална информация за метеорологичната обстановка, отворени писти и лифтове като се свържете с автоматизирана „SNOWTISS” система или оператор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6468 |04.11.2020 Мариян Беляков,“ Пампорово“ АД: Спазваме всички възможни мерки, не бихме понесли още един локдаун . 0| 8929 |12.10.2020 Евтин и практичен начин как всяка обувка да бъде 3 пъти по-удобна! . 1| 6879 |18.09.2020 Пампорово-Мечи чал приема Националният шампионат по спускане през уикенда . 5| 7531 |15.09.2020 Корнелия Нинова: Заемите, които тегли кабинета са опасност за бъдещето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads