Реклама / Ads
0| 8923 |13.12.2007 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

SPA хотел с винарска изба откриват за първи път в Пловдивска област

.
За първи път в България в общ комплекс са събрани хотел със SPA център и винарска изба. Това е именно хотел Todoroff Wine&Spa****, който ще бъде открит на 16 декември в село Брестовица (Пловдивска област).
 

 

 

fasada_no6na.jpg

Хотелът е построен в комплекса на бутиковата винарска изба само на 15 км от Пловдив и на 130 км от София в емблематичен за българското винопроизводство регион. Хотел TODOROFF Wine&Spa предлага атрактивни решения за свободното време с възможност за бизнес, винен и SPA туризъм. Хотелът разполага със стилно обзаведени 7 апартамента, 3 двойни и 4 единични стаи, две оборудвани с мултимедия конферентни зали с 20 и 40 места. На 8 метра под земята се намира дегустационна зала.

В делнични дни, с изключение на официалните празници, се прави 10-процентна отстъпка от цените на рецепция. В цените на нощувките са включени: Римска (парна) баня, Биосауна, Тепидариум, както и специален комплимент - дегустация на три вина Todoroff. В изграждането на хотелския и SPA центъра са инвестирани 3,6 млн. лева. В хотела са заети 30 служители, от които 90 % са хора от село Брестовица. Хотелският комплекс и винарската изба дават работа на 60 човека.

Елегантният SPA център предлага за първи път в България авторски винотерапевтични програми. Процедурите са разработени на основата на активните съставки в екстрактите от грозде и лозови листа, натурално масло от студено пресовани гроздови семки, микронизирани джибри и гроздови семки, екстракт от червено вино, пресен мус от грозде в съчетание с натурални масла от карите, жожоба и авокадо, акациев мед, алое вера, биволско мляко и спeциално подбрани ценни растителни екстракти и етерични масла. Голяма част от продуктите се приготвят непосредствено преди процедурата, без да се използват химични консерванти и емулгатори. Frognews.bgspa_barik_3.jpg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6474 |04.12.2007 От защитничка хотелиерка се превърна в терминатор на природни красоти . 0| 5683 |22.11.2007 Бутат незаконни хотели във Варна . 9| 6432 |31.10.2007 Гергов може да продаде част от хотелите в Слънчев ден . 0| 5611 |30.10.2007 Испанците ще бутат незаконните хотели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads