Реклама / Ads
1| 8770 |04.06.2007 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Столичните плажове отвориха врати

.
Макар и времето постоянно да ни изненадва, почти всички открити басейни в София вече отвориха врати. Столицата предлага немалко варианти за практикуване на плувни спортове в съчетаните с трупането на тен в горещия сезон. През последните години отвориха врати много летни плувно-развлекателни комплекси.
 

Ако сте решили да разпуснете край столичните басейни, това струва между 4 до 20 лева. За допълнителни екстри в някои комплекси се доплаща, а в други - те се калкулират в цената.

Плувен комплекс „Спартак” очаква посетители със своите открит и закрит басейни, възстановителен център – сауна и масаж, фитнес и тенис кортове.
Входът там това лято е 4 лева за възрастни и 3 лева за деца, студенти и инвалиди. Цената на шезлонг е както миналата година - 2 лв., ако искате чадър, той влиза в цената за вход.

Плувен комплекс „Диана” със своите 3 басейна - олимпийски, спортен и за скокове, както и теренът за плажен волейбол и кът за децата, всяко година привлича хиляди гости. Той също вече е отворил врати.
Не по-малко известният сред софиянци ”Червено знаме” очаква своите посетители с два открити басейна, кула за скокове, трамплини, фитнес, сауна и масажи. Цените са сходни с тези в „Спартак”.
Две водни пързалки и 3 открити басейнa привличат клиенти и в развлекателен комплекс „Варадеро”. Там цената за вход е 5 лева за възрастни и 3 лева за деца.
”Люлин Бийч”, който отвори врати за първи път преди няколко години ще очаква своите посетители с 3 басейна – голям, детски и с изкуствени вълни. Входът включва шезлонг и чадър, обаче количествата са ограничени. Тази година почитателите на спорта и водата могат да се възползват от услугите на Спортен клуб R5, който освен с басейн разполага с фитнес зала, тенискортове, игрище футбол, масаж, солариум. Входът там е 7 лв., включва шезлонг и чадър, 15 лева е цената във ВИП зоната.

Тези, които искат да се откъснат от столицата, могат да посетят комплексът с басейн и други водни атракции в Панчарево или плажът в Рударци.

Въпреки че по традиция сме свикнали на първи юни да се отварят вратите навсякъде, все още някои от комплексите не са готови. В Макси Клуб, поради лошото време, откриването на сезона е отложено за дните около 10-ти юни. Комплексът разполага със 6 открити басейна, SPA център и тенис клуб. Там входът е малко по-висок, но и удобствата са на добро ниво.
Мария Луиза пък въобще не се знае дали ще отвори врати това лято.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2368 |24.04.2024 Агенцията по храните с масови проверки в Билла, Лидл, Кауфланд и пазарите за козунаци, яйца и агнешко за Великден . 0| 41834 |23.04.2024 Здравната каса с нова услуга. Кой ще може да се възползва? . 2| 4687 |21.04.2024 Гръцкото правителство нареди да се свалят цените на великденските стоки . 3| 2870 |20.04.2024 Експерт: Чакането по границите оскъпява стоките в магазините с 15-18%

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads