Реклама / Ads
0| 9969 |07.10.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ТЕХНОПОЛИС отвори врати в Разград

.
Грандиозен концерт на Емилия по случай откриването.
 

На 6 октомври (четвъртък) в Разград, г-н Джънг – президент на регионалния офис на Самсунг Електроникс и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на ТЕХНОПОЛИС, прерязаха лентата на новия хипермаркет от веригата за бяла, черна, офис техника и IT.

 

ТЕХНОПОЛИС – Разград е разположен на ул. „Априлско въстание" N 66, в непосредствена близост и на общ безплатен паркинг с “Лидл”, на изключително комуникативно и удобно място за жителите на града. Специално за откриването са подготвени уникални промоционални оферти.

 

 

Технополис - Разград е изграден върху терен от 6500 кв. м, от които 2000 кв. м са търговска площ. По традиция и съобразно установените от ТЕХНОПОЛИС европейски стандарти, новият хипермаркет предлага цялото многообразие от над 25 000 уреда и аксесоара за дома, офиса и автомобила, обособени в пет основни продуктови зони. Веригата предоставя на потребителите качество на изгодни цени, разнообразие от варианти за кредитиране при закупуване на стоките  и безплатна доставка до вратата на дома на клиента. Клиентите могат да разчитат на внимателно и професионално обслужване от специално обучените продавач-консултанти на веригата.

 

Изграждането на ТЕХНОПОЛИС в Разград е част от дългосрочната инвестиционна програма на веригата за настоящата година. Към момента компанията е реализирала инвестиции за над 164 млн. лв. в България и осигурява над 1800 работни места. ТЕХНОПОЛИС – Разград разкрива нови 50 работни места в града. Размерът на вложената инвестиция в 27-мия обект от веригата е 4 млн. лева, а главен изпълнител на проекта е строителна фирма „Матеко“ АД.

    

Откриването на ТЕХНОПОЛИС – Разград се отпразнува със специално шоу с участието на фолк дивата Емилия. Концертът, организиран пред ТЕХНОПОЛИС – Разград, е специалния подарък от веригата за жителите на града.

 

 

TЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT, създадена през 2001 г. Днес вече компанията управлява 27 хипермаркета в21 големи града на България. Пет от обектите са в София, а останалите са в Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Враца, Шумен, Сливен, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин, Монтана и Разград.

 

Веригата ТЕХНОПОЛИС се изгражда в България от 10 години и предлага техника за бита и офиса на световни марки, сред които SONY, JVC, LG, SAMSUNG, PHILIPS, CANON, CANDY, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, HOOVER, BEKO, TAURUS и др. На всеки десет секунди в 27-те хипермаркета се извършва покупка, а всеки втори български дом притежава телевизор, закупен от ТЕХНОПОЛИС.

 

Благодарение на динамичното си развитие, доброто качество на стоките и високия стандарт на обслужване, ТЕХНОПОЛИС спечели два пъти престижното отличие на международната програма SUPERBRANDS като втората награда бе присъдена на компанията за най-добра марка на българския пазар за 2009–2010г. в категория „Търговски вериги и центрове“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6960 |25.08.2011 Осми скутер Хонда връчва Технополис . 3| 5359 |15.04.2011 Най-скъпо агнешко ще ядат в Силистра и Разград . 0| 8349 |31.03.2011 Първият печеливш от интернет играта на Технополис и Хонда е изтеглен . 0| 5653 |11.01.2011 3D спектакли отварят врати за културен туризъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads