Реклама / Ads
0| 5726 |15.10.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Tom Boxer & Morena за първи път в Българи за Мис Мерилин

.
Хитовият дует DJ Tom Boxer и Morena се появи за първи път на българска сцена в рамките на конкурса Мис Мерилин. Румънската сензация предизвика истински фурор в залата с летния си хит Morena. Още две горещи денс парчета на дуета накараха екзалтираната публика да забрави, че всъщност се намират на конкурс за красота.
 

 

Въпреки, че певицата действително очарова публиката с красотата си, Morena не успя да конкурира призьорките за титлата „Мис Мерилин”.

Двадесетте претендентки показаха очарование, женственост и магнетично излъчване. Титлата Мис Мерилин и чисто новото Peugeot от София Франс Ауто тази година отидоха при 19-годишната пловдивчанка Краси Гешева.

Краси е манекенка, зодия Oвен, а хобито и е да чете книги. Занимава се с актьорско майсторство и мечтае да стане актриса. Гешева беше обявена за втората най-красива пловдивчанка на Мис Пловдив 2011.


По традиция в журито на конкурса, както и на кастингите, на които се явяваха претендентките тази година, влязоха най-обичаните лица от родния шоубизнес. Коя да грабне короната реши 10-членна комисия, в чийто състав бяха председателят на академията за мода – проф. д-р Любомир Стойков, актрисата Деси Бакърджиева, певецът – Влади Ампов – Графа, телевизионната водеща Яна Грудева и любимецът от „Стъклен дом” – Александър Кадиев.




Най-новото си парче „Никой” представи Графа. Публиката, в която се виждаха известни лица от музикалната сцена, малкия екран и модния подиум, имаше възможността да се наслади на 3 хита на родния музикант.

Водещи на събитието бяха Ники Кънчев и Гала.

И тази година организаторите на „Мис Мерилин” са избрали да подкрепят социална кауза. Конкурсът ще подпомогне финансово НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Част от средствата претендентките набавиха сами като изработиха бижута, които по-късно продадоха на импровизиран щанд в столичен мол.

Спонсори на събитието бяха бижутерии SSG, национална верига магазини за обувки Глаза, хотел „Света София” и фризьорска академия Stephan.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6304 |20.06.2011 Летище Бургас с първи редовен полет на унгарските авиолинии „Малев” . 0| 4929 |06.04.2011 GREEN LIFE EXPO за първи път у нас . 7| 5289 |06.04.2011 П. Димитров: Първият реактор на „Белене” е предплатен . 0| 8348 |31.03.2011 Първият печеливш от интернет играта на Технополис и Хонда е изтеглен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads