Реклама / Ads
0| 7465 |09.07.2014 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Трима наши на Европейския шампионат по голф

.
Трима голф играчи ще представят България на Европейският шампионат по голф за клубни професионалисти. Той ще се проведе на 13 и 14 октомври 2014 в Pravets Golf Club.
 

Това са Емил Марков, Милчо Рашевски и Иван Бояджиев, които станаха първенци в три девизии-А, В и С на ежегодният спонсорски турнир Domaine Boyar Golf Trophy,  проведен на 5 юли в Pravets Golf Club. Турнира се превърна в традиционен, тъй като се прави за трети път.

 

Формата на състезанието започна с шотгън в 10 часа, а играчите бяха разпределени в три дивизии според хендикапите им.

 

В Дивизия А най-добре се представи Емил Марков с 69 нетен резултат в строук плей формат, последван от Радо Рашев – 71 и Сергей Стойков също с 71, но по-добри удари на последните 9 дупки.

 

Победителите в Дивизия В бяха Милчо Рашевски с 65 нетен резултат отново в строук плей формат, последват от Николай Пенев на второ място с 70 и Владимир Танкишев с 71, който се класира трети.

 

 

В Дивизия С първо място с 40 стейбълфорд точки  купата взе Иван Бояджиев, второ място бе отредено на Албена Денева – 39 точки, която получи награда за най-добър резултат сред дамите участнички, а на трето място се класира  Пам Джоунс с 38 точки.

Награда за „Най-дълъг удар” получи Стефан Кралчев, а статуетка „Най-близо до флага” взе Иван Андреев.

 

Победителите получиха награди - селекцията вина на Domaine Boyar (Мерло от премиум серията Domaine Boyar Platinum, също и розе от новата  Boutique Collection и отличеното със златен медал от Париж - Совиньон Блан & Шардоне). Като специален комплимент от спонсорите всички победитеи получиха и бутилка от новата колекция вина Déjà vu?, която беше акцент на  събитието.

 

 Голф играчите, които спечелиха 1-во място в три от дивизиите ще представляват отбора на Domaine Boyar на УниКредит  Про-Ам - Европейски Шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се състои на 13 и 14 октомври 2014 в Pravets Golf Club.

 

Елина Спасова, Маркетинг Директор на Domaine Boyar, поздрави победителите и връчи наградите.  Алън Рогът,  Голф Директор на Pravets Golf Club oт своя страна благодари на спонсорите за дългогодишното партньорство с клуба и за ентусиазма, с който винената компания спомага за развитието на голфа в България.

 

Денят завърши с коктейл, където всички участници имаха възможност да се насладят на всички вина от серияата  Déjà vu?.

 

Сред гостите и участниците в Domaine Boyar Golf  Trophy бе и футболната легенда Красимир Балъков – Бала, който се отдаде и на другия си любим спорт – голфа само два дни след връщането си от Молдова, където след старта на участието в евротурнирите с "Литекс” завърши 0:0 срещу "Верис".

 

 

"За мен голфът е най-добрият и приятен начин за възстановяване. Затова и дойдох да участвам в Domaine Boyar Golf Trophy. Голфът е уникално нещо. Нещо, което ме зарежда. Обичам това усещане. Обичам да чувствам спокойствието на природата", сподели треньорът на "Литекс" и герой от световното първенство по футбол в САЩ през 1994 г.

 

Той сподели още, че е останал особено впечатледн от  дегустацията на Совиньон Блани розето от новата колекция вина Déjà vu? на Domaine Boyar.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 9478 |20.02.2014 Русия тъгува за нашите компоти . 0| 12346 |29.04.2013 Наши държат €400 млн. в евробанки . 10| 9694 |11.03.2012 Турци и руснаци се натискат за наши санаториуми . 7| 5853 |20.10.2011 Брюксел умува да пусне ли българите на европейския пазар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads