Реклама / Ads
0| 4745 |27.01.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Успех за родните сноуборд надежди в пети кръг от Световния сноуборд тур за деца и младежи

.
През изминалия уикенд в Арена Платос, Румъния се проведе 5 кръг от Световните Сноуборд Серии за деца и младежи в дисциплина слоупстайл, в който взеха участие и 3 родни представители.
 

Младите надежди на родния сноуборд се представиха отлично и донесоха на страната 1 златен и 2 бронзови медала в различните категории.

 

В оспорваната категория на младежите до 15 годишна възраст най-добре се представи Емил Сунков от отбора на Свободно Европейско общество град Смолян, който кара стабилно и успя да се класира на 3-та позиция.

 

В категорията на по-големите участници до 18 години, най-добре се представи състезателя на Пампорово АД - Константин Славов, който направи отличен рън и успя да вчечатли съдиите с много чисто каране и страхотен стил. До него на стълбичката се наредиха представител на домакините на втора позиция и отново предствител на България на трета позиция – Камен Петров отново от отбора на Пампорово.

 

Тази година Световния Сноуборд Тур за деца и младежи включва общо 10 локации на 5 континента, а голямата новина е, че следващата му спирка е този уикенд - 27 и 28 януари в Пампорово!

 

Родопският курорт отново ще бъде домакин на престижния турнир за четвърти пореден път, а целта на организаторите му е да стимулират младежкия спорт и да помогнат развитието на родните състезатели.

 

Очаква се  в страната ни да пристигнат някои от най-добрите млади състезатели от Балканите и Европа, които ще се борят за спечелването на уайлд кард за участие във финала на турнира, който ще се проведе между 4 и 9 април в Капрун, Австрия.

 


 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 20722 |20.06.2016 Исторически успех! За втори път Братя Минкови печели най-голямата награда за качество в света . 0| 6637 |25.02.2016 Пампорово посреща дамския месец с много добри условия за ски и сноуборд и промоционални цени за настаняване . 0| 4792 |09.11.2015 Сноубордистът от СК Пампорово Камен Петров се готви за голям удар в Австрия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads