Реклама / Ads
0| 5751 |01.09.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Започна Elevation999!

.
Едни от най-добрите родни планински колоездачи, ще премерят сили в Пампорово – Мечи чал през уикенда! Близо 70 велосипедисти от цяла България, както и няколко представители на Турция и Гърция ще се включат в четвъртото поредно издание на “Elevation999”.
 

Новото тази година, което ще се случи и за първи път в България е, че надпреварата ще се проведе в два поредни състезателни дни, а не в един както обикновенно. Това прави състезанието изключително натоварващо и още по-предизвикателно.

 

Всички участници ще трябва да се преборят с 8 специални етапа – по 4 различни трасета за всеки един от дните. Общата им дължина е близо 30 км, като се преминава през най-различен терен – стръмни горски пътеки, технични трасета, много корени, камъни и всякакви други естествени и изкуствени препятствия!

 

Старт-финал или отправна точка на всички участници и през двата състезателни дни ще бъде  Пампорово, а трасетата ще отведат състезателите до Смолян и Чепеларе. Събитието е изключително атрактивно и може да се наблюдава свободно от всички в района.

 

Участниците в състезанието са разделени в общо 5 отделни категории – Юноши, Мъже 19+, Мъже 30+, Мъже 40+ и Жени, а призьорите в отделните групи ще получат парични и предметни награди предоставени от Хотел Орловец, Анимал България, Рам байкс, Ред Бул и други.  

 

Elevation999 е четвърти кръг от Българските Ендуро Серии за 2017, както и Държвен Шампионат в дисциплината и се провежда с подкрепата на Пампорово АД, Община Чепеларе и Община Смолян! За допълнителна информация следете www.pamporovo.bike

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9909 |28.07.2017 Дмитрий Косарев: Истинският спектакъл с БТК още не е започнал . 0| 4597 |10.09.2016 ”Росатом” започна да строи АЕЦ ”Бушер-2” в Иран . 15| 11284 |13.06.2016 Започна финалният грабеж на КТБ, държавата спи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads