Реклама / Ads
26| 16126 |05.02.2021 ГЛАСЪТ

+18. Иванов си проси ОПГ от Гешев и други ужаси

.
Целта на Борисов, Гешев и Цацаров са да се забрави за скандала около видеата и записите, с които беше свързан премиерът Бойко Борисов през лятото. Това казва днес съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Той и негови колеги внесли жалба срещу определението на прокурора да откаже да образува разследване за престъпление по служба и злоупотреба с власт.
 

Не са хубави тези работи! На който му скимне - пише жалби и иска разследване. И то на кого? На спасителят на държавата, дето громи ковида, раздава пари по пътищата и строи светлото бъдеще.

Освен това как ще се рови в записи, които са за лица +18 и за хора със здрави нерви и сърца.

 

Четете и дебелейте:

Глас: „Сутринта имах същия случай и Влади Горанов, беха Сотир, Гешев, по телефона, и се смеят там тихо, а аз с такова удоволствие му обяснявам на колегата немец, баварец, че следствие мойта простотия всичко се е случило. И после, след малко и на колегата унгарец и на колегата поляк. И накрая Гешев вика: „Абе аз обичам да се праим на луд, ма вие господин премиер, май се правите много успешно“. Не, бе, викам, братко – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен. Аз съм като тея старите трактори – кво и да му сипеш, той си пърпори и си върви. Така че, така ѝ кажи на Цвета Караянчева. Да обяснява всичко със простотията си“.

 

Още малко: "Когато си прост е лесно. Аз сутринта три пъти на един му обяснявах, понеже съм прост и не знам английски, не съм разбрал това, което ми е казвал, правилно, и съм ги наеб*л с 200. Едни чужденци, премиери. И са като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат защо съм ги (…). Викам, бе, не е с лошо. Прост съм. Нали английският ми е лош, всъщност аз мислех, че това искате, мама му д*ба, язък. Е, ама то… то се набутало вече в дупар*та и си се такова. И си се върти даже.“

 

Някое от децата на Иванов ако каже такова нещо, лично той ще му извърти един… Но иска разследване, та да се повтарят тия думи много пъти на неподходящи места. Така не бива. Освен това Влади, Сотир и Гешев подслушвали, но се подхилквали тихичко, а не като ерихонски тръби...

 

Хвърля се също съмнение върху независимостта на прокуратурата от изпълнителната власт, което не е хубаво. Като сме казали веднъж на ЕС, че има разделение на властите - ще си държим на думата докрай.И майката така съветвала булката току преди сватбата: Дъще, на калъп да те хванат – няма да признаваш, мама!

 

Руският милиардер Чайка, дето беше генерален прокурор, бе дал ценен съвет по време на национално съвещание: Трябва да се разследва внимателно, защото може да се попадне на свои.

Тук вероятността е сто процента, затова по-добре да не се разследва.

 

Христо да целува ръка на Гешев, защото само да си мръдне пръста и ОПГ-то е готово. Нема лабово. Освен това в момента главният прокурор е зает да се крие, защото заговорници дебнат отвсякъде…

 

Ако трябва да сме сериозни, каквито е крайно време да станем – всичките упоменати в записите трябва да отговарят пред закона. И каквото Темида отсече. Но истинската, а не тяхната.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 85| 30754 |04.02.2021 Папка в Брюксел трябва да изкара Борисов и Гешев жертви на заговор за убийство . 43| 23654 |13.01.2021 Вижте кой прокурор се изправя срещу мафията и го сравнете с Гешев, с извинение... . 39| 28898 |07.01.2021 Не Радев, а Борисов е бил ортак с Черепа. После с Шиши и Гешев го удариха . 40| 18770 |23.12.2020 8 източника, от които Гешев можеше да разкрие Мата Хари, но отказва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads