Реклама / Ads
42| 17825 |08.12.2015 ГЛАСЪТ

8 декември: секс, наркотици и алкохол до оскотяване

.
За тази девойка празникът е приключил...
Стига сме лицемерие: Студентският празник няма нищо общо с празника отпреди 110 години. Кой от пияните и напушени днешни обиталци на всевъзможни ВУЗ-ове знае, че 8 декември е денят на Свети Климент Охридски? Направете анкета и ще видите позорния резултат.
 
И не са виновни младите хора. Празникът им е такъв, каквато е средата, в която живеят. А тя е пълна кочина.

Тазгодишните пиянски сбирки послучай празника започнаха с клане на почерпени млади мъже в Банско. Един лежи в Разложката болница - винарки и санитарки пърхат край леглото му. Въпросът е: порезните рани или алкохолът е по-опасен...

Всички в България: родители, преподаватели, управляващи и политици, баби и дядовци знаят, че Студентският празник е безконтролна вакханалия. За търговците и собствениците на хотели и ресторанти е ясно - важна е печалбата. На кой му пука, колко грозно и отвратително е всичко? Нали тъкмо пошлостта е емблема на тази обрулена страна...

Висшето образование отдавна не е това, което би трябвало да бъде. 52 университета на 7 млн население. Смешно и нелепо. Вузовете събират такси, а всеки двойкаджия и мързеливец може да се "произведе" студент. Същите тези тъпанари и тъпанарки, на които родителите плащат таксите с пот на челото, пълнят кръчмите на 8 декември и се превръщат в свине, да прощават животинките... Алкохол, дрога и безразборен секс. Това се случва там, където вилнее "бъдещето на нацията". Вилнее е точната дума.

Не е танц, не е... Друго е.

 

Пиянски оргии по няколко дни, скандали, похарчени стотици левове, потрошени грлави и инвентар, смачкани коли. Но точно такива млади хора са нужни на политическата класа - с размътени мозъци. Мътни са мислите и на техните родители, които знаят, но се самозаблуждават, че децата им ще излязат добре обучени, ще получат знания и прилична професия. Нищо подобно. Важна е дипломата, та да се хвалим и ние пред съседите, че нашето момче/момиче е с "више"... Кухи моделки по телевизиите "скромничат" с две и три образования, мутри имат по няколко дипломи от всякакви вузове, а политици правят кариери с фалшиви свидетелства за завършено образование.

На свеж въздух... А майките им си мислят...

 

Содом и Гомор. Разпад. Мъртва ценностна система. Това е. И хронично лицемерие: "Мойто дете не пуши трева, не пие и има сериозен приятел". Айде, бе. Що не отскочите до Банско? Една скрита камера ще покаже най-пошлото порно, което може да съществува.

 

Малко практически упражнения "на терен"...

 

Здравият разум е напуснал тази страна. На почит от години са простащината, агресията и посредствеността. Децата ни са част от този упадък, както и ние самите.

Студентският празник се превърна в същото, в което и абитуриентският бал - чалга до дупка. Чалга в политиката - чалга във всичко останало. Секс, наркотици и алкохол. Това е формулата на българското оскотяване. Тя прикрива българската трагедия. 

Имало изключения? Само доказват правилото.

Много е крайно? Крайно, но вярно.

 

Анелия Кръстева

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 31081 |05.12.2015 ПОЗОР! Тунелът край Кресна 14 пъти по-скъп от шампиона Лердал . 7| 8614 |03.12.2015 Светлозар Лазаров се възбуди от политиката . 8| 8975 |01.12.2015 Има ли пилот в прокуратурата? . 24| 13217 |30.11.2015 "Бойко акбар", "Цацаров акбар" - вият медийни орки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads