Реклама / Ads
28| 13253 |20.11.2020 ГЛАСЪТ

Ако сте нагазили в лайна, какво правите с обувките? Бъдещето ви е в отговора

.
Какви мисли ви минават, когато чуете и видите на екрана евродепутатът Джамбазки от ВМРО? Истински патриот? Мъжкар? Наглец? Тъпанар? Даваме ви жокер: Наглостта не е умишлено действие, а черта на характера, вроден порок. Не бива да се смесват смелост и наглост – няма нищо по-несъвместимо по линия на произхода и резултата.
 

В петък сутринта по бТВ излъчват на живо следната картина: някакво човече, опаковано в бял защитен костюм, стърчащи гумени рогца и муцунка на хамстер, подаваща се от плътната качулка отговаря на въпроси, задавани от студиото от Хекимян. Разговор обаче не се получава. Човечето трябва да е Ангел Джамбазки, който издекламира, че е доброволец във ВМА и трябва да изхвърли някакви вредни боклуци. Макар, че едва ли са много вредни, щом не спомена себе си, но това е друга тема…

Хекимян попита десетина пъти представящия се за Джамбазки, дали е хвърлял пиратки върху главите на протестиращи пред централата на ВМРО преди няколко дни. Отговорът на муцунката, наподобяваща лицето на евродепутата, бе злъч, слюнки и несвързани думи.

 

Трябваше ли Хекимян да прекъсне сюрреалистичната сцена? Да - е логичният отговор. Но правилният е Не. Защото хората трябва да видят какви са резултатите от погрешния, купения, необмисления или фалшифицирания вот. Ако се докаже все пак, че лицето в защитната опаковка е било наистина Джамбазки, де… Съмненията са основателни, защото е изключено човек с висше образование, макар и завършено след две петилетки и половина, да се държи по такъв начин. Всеки психиатър ще ви го каже.   

 

Ще си позволим и ние да зададем няколко въпроса, на които не очакваме отговори. Но те имат смисъл, сами ще се убедите.

 

- Лидерът на ВМРО и военен министър Каракачанов ли разпореди Джамбазки да бъде показан като доброволец по телевизията и да избълва това, което избълва?

 

- Кога лице, с името Ангел Джамбазки, е подало заявление в администрацията на ВМА, че иска да е доброволец?

 

- Кой във ВМА е взел решение и одобрил Ангел Джамбазки за доброволец?

 

- Уведомен ли е ген. проф. Мутафчийски, началник на ВМА и ако да, кога и от кого, че Ангел Джамбазки ще се включи да помага във ВМА като доброволец?  

 

- За какъв период Джамбазки ще извършва доброволческа дейност във ВМА?

 

- Джамбазки единствен ли от ръководството на ВМРО е доброволец във ВМА? Кои са другите и за какъв период?

 

- Лицето, напомнящо Джамбазки, което хвърляше пиратки върху главите на протестиращи и лицето, напомнящо Джамбазки, с което Хекимян се опитва да установи човешки контакт, но не сполучи, едно и също лице ли е?

 

- Ще извърши ли прокуратурата проверка дали лицето, показано от бТВ в петък сутринта, наистина е Джамбазки или е бил подставен човек, който с олигофренското си поведение да опетни светлото име на ВМРО?

 

И един въпрос към зрителите, върху които бе упражнено политико-шизофренично насилие: Какво правите с обувките, с които по принуда или поради непредпазливост сте нагазили в редки лайна?

 

От отговора ви зависи дали свинщината, наречена сегашно управление, има шанс.

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 10739 |19.10.2020 Г-н Борисов, подскажете какво да си купят бедните с помощи от унизителните 0,38 стотинки на ден? . 18| 14638 |01.10.2020 Ето какво ще покаже, каже и замаже Борисов в Брюксел . 79| 29968 |17.09.2020 ПКП, най-обсъжданата жена днес - с какво ще я запомним? . 32| 16062 |10.09.2020 Какво се крие в джобовете и главите на полицаите? (Допълнена.)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads