Реклама / Ads
18| 18362 |09.09.2019 ГЛАСЪТ

Антимедия дупе дава за Гешев, само и само да не бъде разследвана

.
Те обсъждат живота ни...
Антимедия, прочула се с извратени публикации е постигнала договорка с прокуратурата. Държавното обвинение няма да се самосезира за публикациите и няма да проверява офшорки и милиони на собственика с произход КТБ. Срещу това издателят на немедията организира „марш за законност: „за“ Гешев, против олигархията“.
 

Идеолог и вдъхновител на сделката е известен едрогабаритен депутат-олигарх. При сключване на договорката той хихикал: Най-големият олигарх организира марш срещу олигархията… Преди правихме кампания срещу вредата от цигарите, а контрабандирахме цигари, ха-ха... Не е ли велико! Обичам тая държава - в краката ми е!

 

"Е, и с наша подкрепа", - скромно допълнил един от магистратите. Дупе давам в подкрепа, - бодро се включил и водещият антижурналист.






Милионерът-политик и висшите прокурори доста се забавлявали с реакциите в мрежата, че хора от МВР са предоставили на антимедията компрометиращите кадри. Който трябва той ги е предоставил, - превивали се от смях хората, които в действителност контролират правосъдната система, цели институции и тайните служби. Те обаче били категорични, че ако някой посмее дори да намекне нещо за жената, с която живее кандидатът за главен прокурор и за придобитите от нея имоти на смешни цени и предишната й професия, ще бъде жестоко преследван и смазан.

 

Но всичко това, според нас, са слухове. Лицата които, или ако разпознавате в този сюжет са некорумпирани, чисти, големи патриоти, професионалисти, морални стожери и не биха си позволили да участват в подобни договорки. Внушенията, че на „марша“ ще бъдат изпратени шпиц команди от някои футболни агитки срещу хонорар – кеш или в бяло – са несъстоятелни. Нали полицията разследва случаите, когато маскирани носеха кървящи агнешки главички пред ВСС и замеряха с яйца критикуващи прокуратурата и не откри нито извършители, нито поръчители. А българските органи са известни с високата разкриваемост на онова, което разследват… Световноизвестни.






Съобщаваме тези съмнителни новини, защото антимедията призовава да се показва истината. Е, самите слухове са истината, а никой не е длъжен да им вярва.

 

Да не забравяме Феликс Едмундович, който е казал: Това, че не сте обвиняем не е ваша заслуга, а наш пропуск.

 

Да живее дружбата между немедиите и прокуратурата. Такава дружба-договор вече е описвана от Фирдоуси в „Шах-наме“, където царят-змей Зохак сключва договор със злия дух Иблис и от Гьоте във „Фауст“… Тук се реализира успешно проект за създаване на свинехора, свинемедии, свинеинституции и дори свинедържава.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 20630 |08.07.2019 Цветанов напуска, но му дават сочен кокал . 26| 34410 |07.03.2019 Пеевски и Доган дават 8 милиона от джоба си за данъците на мюфтийството . 9| 10171 |20.02.2019 Някак русофобско е Синода да канонизира Дякона, а и ченгетата не дават . 15| 11562 |10.01.2019 Уругвайски журналист: Уморих се... предавам се...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads