Реклама / Ads
22| 12308 |16.06.2009 ГЛАСЪТ

Българският СЕКСтет в Европейския парламент

.
Д-р Петко Величков
Какво се крие зад сексуалността на родните евродепутатки? Диагнози, без предписание за лечение, дава софийският сексолог и психиатър д-р Петко Величков
 
Преслава Преславова

Само преди седмица българският избирател даде своя вот за Европейски парламент. Сред победителите се очерта силно присъствие на дами - Надежда Михайлова, Илияна Йотова, Антония Първанова, Меглена Кунева, Филиз Хюсменова и Румяна Желева. Тези нежни създания, освен политически тези, ще разпръскват и своя чар и сексапил в Парламента на Европа. Каква сексуалност обаче се крие зад външната им фасада? Отговор на този загадъчен въпрос получаваме след консултация със столичния сексолог и психиатър д-р Петко Величков.

Сексуалността може да бъде опасно, смъртоносно оръжие в наши дни, гласи неговата теория. “За разлика от древността, когато само мъжете са можели да участват пряко в управлението, а жените били отхвърлени, в сегашната реалност жените са много голяма сила в политиката”, обяснява д-р Величков.

“Разгледано през тази сексистка призма, да има жени в политиката е много уместно. Те са по-хубавата част от човечеството”, продължава специалистът. “Стига да можем да им се доверим. А според мен не можем, защото не са никакви политици, а са по-скоро актриси, които играят определени роли. Те са просто едни кукли на конци”, категоричен е в диагнозата си докторът.

Според него дамите, изкушени в политиката, плащат висока цена в сферата на сексуалността. „Твърде вероятно е те да правят жесток компромис със себе си, за да удовлетворят някакъв вътрешен нагон към власт. Макар че каква власт биха могли да имат, когато някой друг дърпа конците им?!, продължава своите размишления сексологът-психиатър.

За това какъв секс правят шесте евродами, когато си отидат вкъщи, д-р Величков даде за Frognews.bg конкретни

ДИАГНОЗИ, БЕЗ ПРЕДПИСАНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ:




Илияна Йотова – борбена и сексуално подтисната

Илияна Йотова създава образ на борбен човек, но в същото време в нея се усеща този дълбок конфликт между липсата на свобода и пълната зависимост от някакъв контрол. Всички тези детайли ни насочват към типа сексуалност, която е силно подтисната. На практика тя компенсира с това борбено поведение някаква форма на сексуална подтиснатост.


Антония Първанова - изкусният бегач от правилата

При Антония Първанова картината също е доста интересна: от една страна, тя заявява добър материален статус, а от друга страна - се бута в бутафорната политика, която би трябвало жестоко да подтисне един разумен и инициативен човек. Следователно това, което тя ни заявява и представя, не е вярно. Тук можем да предполагаме и една сексуалност, която не се придържа към правилата, към общоприетото. При нея е възможно да има дори и някои странни предпочитания. Но дали е така, само тя може да каже.


Надежда Михайлова – скандинавска хватка за врата

Ако се вгледате внимателно в Надежда Михайлова, ще забележите и нещо мъжкаранско в нея. Има малко повече андроген (андрогенът създава напора на сексуалния нагон и при двата пола) , от което следва, че би могло при нея да се очаква един много силен напор. Или казано с други думи – тя е твърде активна. Когато, обаче един такъв активен напор попадне в пасивна позиция, на която тя е подложена, най-вероятно следват негативи за самата нея. Тогава тя може би ще потърси разтоварване в сексуален план. Така че от Надежда Михайлова би могло да се очаква едно по-скандинавско поведение, когато тя си хареса някого - да го хване за врата.

Румяна Желева – опортюнистка и в секса

Определям Румяна Желева като абсолютно измислен герой в една абсолютно измислена политическа платформа. Бутафорна представа и визия – тя вероятно е от хората опортюнисти, видели че има някаква далавера и давай да скачаме, пък после ще видим какво ще излезе. Може да се очаква, че в сексуално отношение би се държала по подобен начин.


Филиз Хюсменова - секс само по партийни догми

Етническата принадлежност на Филиз Хюсменова повелява жената да си знае мястото. Обаче тя е пусната точно там, където не й е мястото, където трябва да прави конформизъм с всичко – и с интересите на хората, и с очакваното от тези, които трябва да омайва. Паузите между думите в нейните изказвания не са езикови, тя говори доста гладко и няма нужда от паузи между фразите. Тези паузи са знак за неувереност, за изчакване на реакциите на аудиторията. В това изчакване проличава пълен конформизъм и една абсолютно пасивна сексуалност.
“Никакви предпочитания няма да изразя и ще се движа само по правилата, ще покажа само това, което очакват от мен” би казала тя.


Меглена Кунева - скучен потребител и в секса

За мен Меглена Кунева е доста скучна като образ. Тя е от онези жени, които биха казали за семейството си на драго сърце: “Да, нашето семейство е идеално. Само, ако нямаше нужда да правиме секс.” При нея няма изявена сексуалност, защото тя самата на притежава такава. По принцип, ако даден човек притежава сескуалност, тя би могла да загасне, но ако даден човек е лишен от сексуалност, просто тя няма от къде да се появи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 10571 |11.06.2009 Евродепутати - гейове и психари във филми . 40| 9679 |08.06.2009 ГЕРБ срещу 8:5:3 - сезонът на хелия . 50| 9032 |05.06.2009 Нож в сърцето на „сериозната” преса . 14| 7999 |04.06.2009 „Златен скункс” за „Златния скункс”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads