Реклама / Ads
23| 22730 |18.12.2016 ГЛАСЪТ

Бунтовете за поляците, за нас - Да му еба майката

.
Райнхард Хайдрих
Ако бяхме като поляците, никога тези кретени дето ни управляват нямаше да го правят. Можеше да ни излъжат някой и друг месец, но след това щяхме да ги пометем. Както онази нощ полският гняв удари парламента като парен чук. Заради медиите и бюджета, което тук е чиста фантазия...
 
Всякакви свине и примати нямаше да грухтят в политиката и управлението, нито да ни обират и насилват като пирати. Щяхме да живеем нормално, а вместо 6 - щяхме да сме 9 милиона и наистина да приличаме на Швейцария. Но не сме поляци... Българи сме. И търпим, търпим...
Майка им мръсна, не се накрадоха! Да им таковам мамицата, затриха държавата! Вяка вечер този словесен поток прелива в държавата. А тя, държавата, е като частен язовир: поема всичко и прелива, когато потокът стане река. У нас всяко преливане е бедствено, защото никога и никой не е подготвен за него.

Според лингвиста Мелиса Сор от Станфорския университет повечето деца се научават да псуват преди да са научили азбуката. Така е там, тук процентът е яко нагоре. Всяко 2-годишно дете в англосаксонския свят знаело по една мръсна дума. Умножете я по десет и ще получите картината у нас.

Защото тук поводите са много повече, а ценностите обратно.

 

Какъв смятате, че е масовият кометар след последните изяви на сресания Божидар Лукарски, логично наподобяващ ариец №1 на Райха Райнхард Хайдрих? Същият Лукарски, който се е залепил за властта с поливинилацетатно лепило и няма остъргване оттам.

Ами на Цв.Цветановите политическите флик флаци и тройни тулупи? Какво ли мозъчно-словесно възпаление предизвикват у обикновения чиляк... А у по-необикновеният?

Влюбени в себе си и властта...

 

Какъв е хорският анализ на драмата в Хитрино, изкривена до неузнаваемост от властта и институциите, само и само да не се окажат за нещо виновни? Да ви еба майката! – това е универсалният общонароден вечерно-ракиен коментар. Без значение от интелектуалното ниво. Трябва да признаем, че управлението на ГЕРБ успя да обедини нацията поне в едно – в псувните.

И продължават – няма милост. Няма да подам оставка... Подавам оставка. Няма да правим кабинет. Може и да направим... А Хайндрих се харесва пред огледалото. Де да знае, че е труп. В политическата морга, де, да не си помислите... Много ви се иска.  

 

Българинът е прост – това поне е доказано. Финтират го всякакви примати и тарикати, а се усеща винаги след това. И се хваща за сочните псувни като за пушка. Такъв ни е коренът, такъв ни е генът. Корави за едно, меки и гламави за много повече.

Ето на и трагедията в Хитрино. Всички са съпричастни, така е. Ясно е, както е ясно, че не машинистите са виновни, а шефовете на Национална компания железопътна инфраструктура. Забележете, тези босове със секретни държавни заплати от 2008 до 2015 година са изплатили стотици милиони по съмнителни и чисто криминални договори с фирми на Свинята. Всички знаят коя е Свинята, както и, че моделът й ни превърна в кочина. Същата свиня с медийно квичене и мафиотски действия на държавни институции изтърбуши КТБ, излапа Булгартабак, печатници, държавните поръчки, рекетира и фалира десетки фирми. Затова Борисов подскача като ужилен, колчем някой го свърже със Свинята. Подскача и когато някой предложи чужди експерти да разследват инцидента в Хитрино. Сакън, да не ни изкарат кирливите ризи. А те се развяват като байрак от години...

 

И докато трае надлъгването и манипулацията покрай Хитрино, пуснаха в челото на информационния списък новини като тази за изчезналия планинар. Четири дена всички медии тръбяха от сутрин до вечер колко народ и техника са ангажирани в издирването на Тодор Владимиров. Накрая симпатягата, който писал налудни неща във Фейсбук, включително, че ако няма голям риск за живота, не си струва начинанието се появи жив и здрав, свеж и бодър. Близо 80 часа обаче вниманието на нацията бе ловко отклонявано към „драмата в планината”.

Добра работа свърши и нашенецът от клипа в Германия, който рита брутално жена в гръб по стълбите на метрото. Веднага се подхвана свада дали трябва да го наричаме циганин, българин или обикновен тъпанар. Утрепахме още 70-80 часа с брътвежи и сериозни физиономии от екрана. Само Педя човек, лакът брада не бе поканен да коментира... Всъщност защо не беше поканен?

 

Медийно-политическа „буря” се развихри и покрай изпърделия бивш генерал от КГБ Решетников, който дори и насън не се е виждал такава медийна звезда, в каквато го превърнаха българските медии. В България стават чудеса, които смайват дори екипа на Дядо Коледа.

Покрай целият този сурогат по чорапи се промъкна Законът за противодействие на тероризма. Чрез него ГЕРБ дадоха нови, невиждани досега в световната практика, провомощия на главния прокурор. Уж заради населението, ама всички знаем, че е за да си гарантират незаяждане от негова страна за золумите, които натвориха и милиардите, които откраднаха дружно с мафията. И от самолет се вижда, г-н президент-пилот Радев.

Скрити останаха и милиардите раздадени „по спешност” на партийни фирми и подставени лица в последните седмици на кабинета „Борисов 2” по линия на обществените поръчки и възникнали „екстремни ситуации”.

Погребан” от спуснатите новини се оказа и протестът на съдиите срещу ВСС. Какво толкова, нали реформата върви с пълна пара...

Властниците ни са влюбени в райха, а ни дърборят за демокрация. Строят едноличен режим, репресират мислещите различно, ползват фашистка пропаганда, крадат като латино диктатори и искат да ги обичаме. Самовлюбени недоучили психопати. Затова  "Да му еба майката" не върши работа, драги псуващи домашни войводи и дисиденти. Никога не е вършило. За истинска промяна са измислени бунтовете, стачките, протестите, а като не стане – бой, кръв и погроми. С попържните най-много да принудите жените си по-често да пускат на съседа от скука от вашите мрънкания и ароматизираните с алкохол, лук и кървавица закани. Чак когато се вмиришете в несменените памперси, когато ви изхвърлят от старческия дом или от някоя „реформирана” от Москов болница, ще проумеете необратимото. Може да сте се научили да псувате на 2 или 3 годинки, но ще умрете измамени и загубени в собствения си сос, който наричате с гръмкото живот. Защото не посмяхте поне веднъж да заявите, че искате да живеете човешки. Защото умирате от страх пред шайка бандити, докопали се до властта и върха на магистратурата. Ами продължавайте да псувате. Наздраве и... дано децата ви не са в Испания, та да ви подават подлогата и някой залък. Това го чака народ, който мълчи и прекланя глава пред мафиотски управления. А сегашното е такова. И това, което се опитват да ви пробутат ГЕРБ, РБ и ПФ – също е такова. Поляци няма как да внесем, та да се бунтуват вместо нас. Сами трябва да ги изринем. А ако следващите се окажат същите – изриваме и тях. Докато се появи свежа кръв. Докато корумпираните станат по-малко от корумпираните.

 

Д-р Димитър Попкутуев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 15184 |27.03.2024 Как падна Търновската крепост: Защо на харвардци не им се получи Win-Win стратегията за преговори? . 16| 8354 |24.03.2024 Манол Глишев: „Крокус“: поредният „Норд-Ост“? . 18| 8826 |22.03.2024 Копейките и готиното бъдеще без НАТО: Копайте, копайте, ние сме от отдел „Пропаганда“ . 39| 24223 |21.03.2024 Драги дами Габриел, Назарян, Сачева и Петкова, да поговорим откровено за мафията, а?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads