Реклама / Ads
37| 20657 |19.06.2014 ГЛАСЪТ

ДПС клати най-добре

.
Дойде ред и на БСП да опита от талантите на етническата партия в клатенето. ДПС клати най-добре – това СДС много добре го знае. Петър Стоянов – и той. НДСВ – също. Днес Гоце достига неподозирани, зеещи висоти в безсрамието като се опитва да хока бившата си партия, че била под чехъла на ДПС. Преди девет години Първанов вкара без никаква нужда ДПС в т.н тройна коалиция, на която стана архитект. Днес се измъква по килифарски и се явява в позата на съдник. Уникален гьонсурат.
 
 
Дано да не се реанкарнира през парламентарните избори наесен, че малко позабравихме каскетско-перчемлийското му говорене и фейсче. Но думата ми беше за ДПС. Трябва да им се признае на московците, че добре си подбират подлогите в България. Много последователни, изключително деструктивни и безгранични във фантазията, с която работят срещу отечеството. Московската политика да поддържа непрекъснато тлеещо напрежение около българските мюсюлмани е неотслабваща от десетилетия. Ще дам само един пример. Годината е 1950.
 
Българската комунистическа власт със специална нота иска от турската правителство да приеме през следващите три месеца четвърт милион български мохамедани – нещо, което турската страна отказва като се позовава на конвенцията за установяване от 1925 г. и се ангажира да издава визи само на желаещите доброволно да се изселят. За първите девет месеца на 1950 г. такова желание демонстрират и получават виза около 215 хил. От тях успяват да се изселят 154 393 души. Какво се случва, за да бъде забранено на останалите 60 хил. да се възползват от визите си? Причината е променената политика на Съветите, който разпореждат на комунистическото българско правителство да спре изселванията и да се заеме с подготовката на кадри от средите на българските мюсюлмани за бъдещия социалистически преврат в Турция.
 
По поръчение на Сталин в София пристига делегация от азербайджански учени, водена от акад. Мустафаев, която разяснява на комунистическият терорист, а тогава министър-председател Вълко Червенков каква е съветската политика за т.н. „български турци“ и какво трябва да се изпълнява безпрекословно в тази посока. След това в София пристига и ректорът на Азербайджанския държавен педагогически институт проф. Алексеров, който става съветник на тогавашния министър на народната просвета и като такъв координира цялата дейност по подготовката на кадри от средите на българските турци. Тази история е много малко известна.  Описана е в един научен доклад на проф. д-р на историческите науки Дженгиз Хаков, който е бил информиран за всичко в този казус от самия акад. Мустафаев, по време на неговото поредно посещение в България през 1972 г. (Дж. Хаков, „Изселническата съдба на българските турци“, в сб.: „Юбилеен сборник-изследвания в чест на 80-годишнина на проф. Кръстьо Манчев“, С., изд. Парадигма, 2006, стр. 460-461). Забележете годината, тогава започва една от най-мащабните акции за преименуване на мюсюлманите в България. Няколко години преди това диктаторът Тодор Живков заявява пред председателя на КГБ, който е на посещение в България: „Държавна сигурност е филиал на КГБ в България“. Можете да видите факсимилето по-долу – това е документ, който трябва да бъде на най-видимо място в учебниците по история в българските училища. За да се спре с разпространението на идиотизма, че ДС и РУМНО се грижели за националната сигурност и интереси на България. За пореден път ще кажа – това е една от най-безсрамните и мазни лъжи, които националните предатели от тези служби разпространяват и тровят съзнанието на сънародниците ни. Когато дойдем на власт тези ловци на души ще ги вкараме с желязна ръка в царството на щастието. Нека нямат съмнение в това. Пенсиите им трябва да се съкратят драстично, живите извършители на престъпления по времето на комунистическия режим – под съд, лустрация – докрай и никаква милост към враговете на свободата. На нашата свобода. В смисъла на горните разсъждения Ахмед Доган и цялата плеада от ОР, СС, агенти, информатори и доверени лица от ДПС са били служители във филиал на КГБ, ерго ГРУ.
 
Българските мюсюлмани днес обаче не са по-проницателни от българските християни, след като до откат са готови да подкрепят с гласа си своите мъчители и предатели. Вече знам - има синдром, но той не трябва да се нарича стокхолмски, а български. Много сме вещи в него. Толкова, че сме на път да срутим държавата си и най-отгоре да построим от останките един голям паметник на неизтребимата и срамотна българска готовност да се търкаляш в похотта на унижението си барабар със своите врагове. Когато се запознаеш с повече документи и освободиш главата си от клишираните лозунги, тогава се вижда, че и толкова охулваните днес от досадната кремълска пропаганда и рупорите й тук наши съюзници в НАТО не са имали илюзии за природата на тази етническа партия. Четем документ от архива на Националната разузнавателна служба. Вижте каква оценка дава зам.-държавният секретар на САЩ Ричард Шифтър, докато е на посещение в България, на сътворената от Андрей Луканов само преди половин година етническа партия:
 
„Строго секретно!
Държавен съвет
Национална разузнавателна служба
Рег. .№ 4854
18.05.1990 г.                                                                          До
                                                                                                Зам.-директора на НРС
 
ДОКЛАДНА ЗАПИСКА
ОТНОСНО: Среща с ОРОН „Ников“
Др. Зам. Директор,
На 11.05.1990 г. проведох среща с ОРОН „Ников“, който съобщи следното:
 
            По време на посещението си в НРБ Ричард Шифтър бил провел в София отделна среща с Ахмед Доган и отделна среща с представители на СДС. В Кърджали кметът на града бил дал обед на Шифтър, на който присъствали представители и на партията на Доган и на движението на Минчо Минчев.
           
            На 29 април (последния ден от пребиваването на Шифтър в НРБ) Сол Полански дал закуска, на която освен посланика и Шифтър, присъствали помощника на последния, съпругата на Полански и Иван Гарвалов – всичко пет човека. Там в разговор с Гарвалов Шифтър бил изразил впечатлението си, че организацията на Доган не е партия, а военна организация, както и това, че разделението в Кърджали не е на партийна, а на етническа основа. Казал също, че се е убедил колко труден е етническия ни проблем…“

Доган умело се възползваше от възможностите, които му предоставиха както висшите функционери на БКП/БСП, така и тези служители на ДС, чийто най-успешен проект през годините на прехода беше той. Умело се възползва от слабостта на западните фактори да си дадат ясна сметка що за змия отглеждат в пазвата на България, докато в същото време умело служи на Москва. Как служи? Основно като поддържа българската политика в непрекъснато кризисно и разбалансирано състояние. Това е най-желаната за московците среда, в която те са като риба във вода. За тях е най-удобно центровете на власт в една държава от близката или далечна чужбина да са толкова разклатени, че да не е възможна никаква последователна политика на тези институционални центрове, която да съхранява съответната държава от попълзновенията на московските ставленици.
 
Доган е от тях, от най-ловките, защото умело се възползва от легионите недостатъци на българските политици. „Всички обичат Ахмед Доган“ – този самоубийствен рефрен беше сред най-повтаряните през повечето години на прехода. И тук е мястото да кажа, че двама български политици не допуснаха на държавната ясла /с редки изключения/ ДПС във времето, когато бяха премиери – Иван Костов и Бойко Борисов. Но в България никой не е докрай последователен в доброто политическо поведение. Защо ли? Защото Костов беше в основата на предложението и гласуването от предишния парламент на декларацията за т.н. етническо прочистване -  срамно и заредено с огромен деструктивен потенциал решение. Вторият преуспяваше в хвалбите по адрес на Доган, без последният да заслужава и една стотна от тях. Сега нещо поспря и се надявам това да не е само заради заплахата на Вежди Рашидов да напусне парламентарната група на ГЕРБ и самия парламент, ако това продължи. Тези двама лидери имат тези и много други грехове. Но не те създадоха чудовището ДПС и Доган. Други са националните предатели, които се вживяха в ролята на д-р Франкенщайн и периодично вливат сила на своя задкулисен кърпеж. И до един са все от БКП/БСП – другата национал-предателска партия, която е в основата на всички злини, връхлетели отечеството в най-новата му история. Затова днес е трудно да сдържаме удовлетворението си, че едната небългарска партия „изклати“ така да се каже, другата не-българска партия.
 
Защо го направи ли? Не мисля, че има лесен и еднозначен отговор. Сигурен съм, че за това решение на ДПС влияние имат и външни фактори /който не ги отчита в сметките се заблуждава много/. Със сигурност и заради неудовлетворени безкрайни искания за порции от властта. ДПС винаги може да поеме още малко власт, въпреки че и това напълно несиметрично количество от публични позиции, което получи за една година е свръх. При това ДПС дава ясни знаци, че се е превърнало в платформа, в инструмент за пласиране на криминали във властта. Два примера – зам.-областен управител на Смолян е човек с ефективна присъда за намушкване с нож на друг човек. Областен управител на София област е бивш силов застраховател от ВИС-2, който в качеството си на областен управител по време на предишната тройна коалиция направи едни от най-скандалните приватизации на държавни активи, за които има убийствен с констатациите си доклад в Сметната палата. На ДПС това свръхпредставителство във властта им се отразява нелошо – за една година възстанови напълно финансовата си възможност да купува гласове в индустриални количества. Как Ви се струва постигането на такова ниво на „мотивация“ на електорат, че да получиш 100 % подкрепа в едно полско село? Та това си е износ на незаконност сред други страни и народи. Циганите, които осигуриха тези 100 % за ДПС дават напълно различни отговори къде точно е била секцията – знак, че е имало и фалшифициране на вот. Едно време аверите им от БКП изнасяха революция, тероризъм и наркотици, за да удължат тиранията си над българите.
 
Днес ДПС преуспява в разширяване на тиранията си, докато изнася незаконни практики извън границите на България. Ще започнат да „клатят“ ЕС – в това нали няма съмнение. Без значение какво говорят и в кой либерален вектор се кълнат витиеватите в изказванията си депесарски лидери. Всичк отова води само до едно в по-дългосрочна перспектива - един ден тук ще осъмнем в гражданска война.
 
Помнете ми думата, няма да ни се размине, ако продължава това пълно безхаберие. Гледайте Украйна и когато ни дойде на главите да няма „Ама ние не искахме“, „На нас ни наложиха програма за изтребление на българите“, „Американските империалисти са виновни“, „Рептилите ни завладяха“ и други подобни дивотии. Ние ще сме виновни. Ние и никой друг. Затова казах, че имам идея за паметник на българската глупост. И най-долу, в краката, защото то не заслужава друго място,  да има едно „изследване“ как българите били най-умни на света след евреите. Бас ловя, че това изследване само Кольо Колев може да го прави.
 
Антон Тодоров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 13259 |17.06.2014 Корпоративна банка е стабилна . 54| 16894 |15.06.2014 Пеевски - мръсна българска трилогия . 22| 18406 |10.06.2014 Таен доклад: Преименуването, ходжи-агенти, изселването - II част . 74| 22860 |08.06.2014 Сензация: Таен доклад за възродителния процес - I част

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads